Toyota Autopilot

Automata raktári targoncák

Autopilot sorozat automatizált emeléshez és vízszintes irányú szállításhoz.

Automata raktári megoldások

A raktári targoncák hatékonyságának és rugalmasságának optimalizálásáért különféle automatizálási megoldásokat kínálunk. Köszönhetően a Toyota automatizált termékeinek, képesek vagyunk minimalizálni a károkozásból eredő költségeket, miközben a gépkezelőknek fontosabb, értékesebb feladatokat kínálunk.

Automata szállítókocsik

 • Automatikusan irányított szállítókocsi
 • Mágnesszalagos irányítás
 • Maximális teherbírás: 0,5 t

A TAE050 egy kompakt teherhordó kocsi, amely költséghatékony és könnyen telepíthető, mivel a földön elhelyezett mágnesszalag irányítja. Ez az AGV egyszerű, vízszintes irányú szállításhoz használható A és B pont között, terhek felvételére és leadására. Tökéletes akár 500 kg-os súlyok vontatására, vagy 140 kg-os terhek szállítására rácsavarozott rakodópolc-rendszeren. A biztonsági szkennernek köszönhetően az AGV biztonságos és pontos, emellett pedig felhasználóbarát érintőképernyővel van felszerelve.

Automata raktári targoncák

 • Automatizált irányítású jármű
 • Pontos lézervezérlés
 • Maximális teherbírás: 5,0 t

A felhasználási céltól függően az Autopilot többféle modellben kapható: vannak vízszintes irányú szállításra, emelésre vagy utántöltésre alkalmas darabok. Ezek a vezető nélküli targoncák veszik át az ismétlődő munkafázisokat a gyártósoroknál és tároló területeknél, illetve a szállítószalagoknál. Fejlett lézertechnológiájuknak köszönhetően garantálják a biztonságot, miközben a hagyományos targoncák kivitelezését megtartották, ami azt jelenti, hogy manuálisan is vezethetők.

Félautomata szállítóberendezések

 • Automata palettamozgatás
 • Hideg és nedves környezetben is használható
 • Maximális teherbírás: 1,8 t

A Toyota Autoshuttle és Toyota Radioshuttle félautomata targoncák, nagy sebességű teherhordozók, amelyek speciális polcrendszereken dolgoznak, távolról is irányíthatóak, a raklapok pedig tolóoszlopos vagy ellensúlyos targoncával is fel- és levehetők. A félautomata targoncák nagy sűrűségű tárolást és a raklaphelyek maximális kihasználását teszik lehetővé, amivel helyet és költséget takarít meg.

Toyota és a Vanderlande teljesen automatizált megoldásokat kínál

Teljesen automatizált megoldások

 • Automatizált logisztikai folyamatok
 • Vanderlandeval közösen
 • Bármely telephelyre és disztribúciós központba

Közösen a Vanderlande leányvállalatunkkal széles körű integrált, teljesen automatizált megoldásokat (innovatív rendszerek, intelligens szoftverek és életciklus szerviz szolgáltatások) kínálunk a gyors, megbízható és hatékony automatizált rendszerek megvalósításához. További információkért kattintson ide.

Targoncavezető a BT Movit vontató targoncán egy autógyárban

Gyártás

Büszkék vagyunk arra, hogy mindig a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk, hogy segítsünk Önnek a gyártási folyamat megvalósításában.

Tudjon meg többet >

Traigo targoncát hordó mozgatására is alkalmazzák

Az Ön iparágának specialistái vagyunk

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit szem előtt tartva mindig minőségi, megbízható és személyre szabott szolgáltatásban részesíthessük Önt.

Tudjon meg többet >

Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >

Összes törlése