Miért vásároljunk Toyotát?

A Toyota Material Handling Europe (TMHE) vállalat 2005-ben alakult a Toyota és BT európai anyagmozgatási tevékenységeinek összehangolására. A TMHE a Toyota Material Handling Group (TMHG) európai regionális szervezete, mely az anyagmozgatásban Világelső Toyota Industries Corporation része. A Toyota és BT márkák több mint 60 év gazdag örökségét viszik tovább az anyagmozgatás területén

Célunk, hogy az anyagmozgatás területén elsőrangú választást biztosítsunk Partnereink számára. Kínálatunk jellemzői az innovatív termékskála a hozzá tartozó szervizzel. Tevékenységünkben a társadalom iránti tisztelet kiemelt szerepet kap.

Partnereinkkel a bizalom és megbízhatóság légkörét szeretnénk kiépíteni. Arra törekszünk, hogy kiváló termékeink és szervizünk ténylegesen hozzájáruljon Partnereink üzleti sikeréhez.

Tiszteletben tartjuk munkatársaink, részvényeseink és beszállítóink hozzánk fűzött várakozásait, így tevékenységünket folyamatosan, fáradhatatlanul fejlesztjük.

Teljes életciklus garancia

Mi a Toyotánál Termékeinkbe vettett bizalmunkat a villakeretre adott 99 éves garancia szavatolja

Vásároljon BT LIftert

ECO címke

A BT Lifter LHM230 kézi hidraulikus palettázót ECO címkével láttuk el, amely a Toyota azon törekvéseit demonstrálja, amelyet a környezetvédelem irányában tesz.

Várároljon BT Lifter palettázót

Toyota Production System

Toyota Production System arra ösztönzi a munkatársakat, hogy a folyamatok állandó javításával optimális minőséget állítsanak elő, valamint csökkentsék a szükségtelen természeti-, emberi- és vállalati erőforrások felhasználását.

Tudjon meg többet a TPS-ről

TOYOTA targoncák, egyedülálló SAS rendszerrel

A SAS rendszerrel felszerelt Toyota villástargoncák olyan intelligens technológiákat alkalmaznak, amelyek segítik az üzemeltetési költségek és a károk csökkentését. Így a targoncaüzem teljes költsége is csökken. A terhek biztonságos mozgatását és ezáltal a költségek csökkentését szolgáló SAS rendszer kizárólag a Toyota targoncákban található meg.

Bértargoncák

A biztonság a legfontosabb!

A maximális biztonságot  , minőséget, és teljesítményt a TMHHu alapvető küldetésének tekinti. Egészen a tervezőasztaltól az utólagos alkatrész rendelésig célunk, hogy a különböző vevői igényeknek megfelelő legoptimálisabb targoncát tervezzük meg. Hosszútávú, megbízható üzleti partnerkapcsolatokat építünk.

Targonca bérlés,vétel

Szervizünk folyamatosan az Ön rendelkezésére áll

A Toyota Material Handling Hungary vállalat törekszik rá, hogy minden ügyfeléhez közel legyen. Bár a világ vezető anyagmozgatási szolgáltatásokat nyújtó vállalatának része vagyunk, nagy hangsúlyt fektetünk a helyi jelenlétre, így több, mint 30 helyen találhat meg minket Európa szerte. 

Tudjon meg többet a Toyota Szervizről

Az Ön BT Lifter palettázója még 4006-ban is működni fog

 A BT palettázó bizonyítottan a legtartósabb béka a jelenlegi piacon - akár ötször tartósabb, mint versenytársaink termékei - így jelentősen csökkenti az Önök költségeit

Vegyen életreszóló palettázót

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeinken.

Telefon: +36 1 482-0900

Munkaidő: hétfő-csütörtök: 08:00-16:45; péntek: 08:00-15:00 

E-mail: info@hu.toyota-industries.eu 

Kapcsolatfelvétel

Pénzügyi megoldások

Pénzügyi megoldások széles választéka pontosan az Ön igényeihez igazítva, többek között lízing- és mindenre kiterjedő, hosszú távú bérleti programok.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha többet szeretne megtudni

Toyota Bérgép Megoldások

Toyota Bérgép Megoldások

Célunk, hogy megfeleljünk minden, gépbérléssel kapcsolatos elvárásainak; minden időben. Segítünk optimalizálni flottáját a kézi hidraulikus raklapmozgatóktól kezdve a teljes flottáig, 1 naptól 7 évig. Tanácsot adunk a különféle bérelhető gépekkel, bérleti időtartamokkal, bérleti stratégiákkal kapcsolatos kérdésekben, hogy megtalálhassuk a legjobb megoldást.

Tudjon meg többet a bérgép megoldásokról

Szervizre van szüksége?

A szervizünk a hét minden napján 24 órában áll a rendelkezésére!

Miért a Toyota Szerviz a legjobb?

Összes törlése