Toyota Design

A Toyota Design Centernél nyers ötleteket fejlesztünk Toyota villástargoncákká és raktározási tervekké, miközben innovációra, minőségre, hatékonyságra, felhasználóbarátságra és fenntarthatóságra törekszünk. A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.
A Toyota tervezőcsapata akcióban

Tervezőközpontunk

Az innovatív terméktervezés egy teljes rangú szakma, aminek nyomán palettázó targoncáink és villástargoncáink folyamatosan fejlődnek.

Kreatív és dinamikus tervezőközpontunkban elkötelezett szakemberek dolgoznak, akiknek egyik legfontosabb célja a jövő anyagmozgatása alapjainak lefektetése. Terveink nem csupán kifejezetten esztétikus jegyek viselnek magukon, hanem tökéletes egyensúlyt teremtenek a biztonság, a tartósság, a termelékenység, a vezethetőség és az egyszerűség, vagyis a Toyota alapértékei között. Az értékek a tervezési folyamat során elsődleges szerepet kapnak, és minden esetben megtalálhatók az elkészült termékben is.

Toyota Logistic Design verseny

A tervezéshez való hozzáállásunk egyszerű. Folyamatosan új, tehetséges kollégákat veszünk fel, akikkel korszakalkotó elképzeléseken dolgozunk, és nyitott gondolkodásmódra ösztönözzük őket. 

A diákoknak szóló Toyota logisztikai tervezőverseny indítását a holnap megoldásainak keresése inspirálta. Csak amiatt vagyunk mindig pár lépéssel a többiek előtt, mert szüntelen keressük és kutatjuk az anyagmozgató gépek legfantáziadúsabb gondolkodású tervezőit. 

Körforgásos gazdaság – a legkisebb is számít 

A jelenlegi kihívás ötleteket találni arra vonatkozóan, hogyan lehet a körforgásos gazdaság elveit alkalmazni a logisztikában, ahol a hulladékot a lehető legkisebbre csökkentik, és az erőforrásokat úgy használják fel, hogy a lehető legkisebb negatív hatást gyakorolják a környezetre. Ötleteink, találmányaink, újításaink és megoldásaink lényege az élet- és munkaminőség javítása. 

Bővebben a versenyről

A Toyota formatervezési történetének mérföldkövei

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Mosolygós emberek a Toyota targonca gyárban

Történetünk

Több mint 100 év alatt összegyűlt anyagmozgatási tapasztalattal rendelkezünk. Tekintsen meg történetünk mérföldköveit!

Tudjon meg többet

Mosolygós emberek az irodai folyosón

Csatlakozzon csapatunkhoz

Mindig igyekszünk optimalizálni termékeinket és módszereinket. A kulcs az, hogy olyanokkal dolgozzunk együtt, akik ugyanolyan elhivatottak a logisztika és a technológia iránt, mint mi.

Tudjon meg többet >>

Összes törlése