Okostargoncák a Toyotától

Fedezze fel a jövő technológiáját

  • 2018. október 1. óta rendelt összes elektromos raktári targonca beépített telematikával kerül szállításra
  • Integrált telematikai hardver, mint sztenderd rendszer
  • I_Site applikáció könnyű telepítése

Azért építjük be a gyártás során az összes targoncába a telematikai hardvert, hogy a gyártás pillanatától azonnal elérhető legyen az összes adat az összes targonca adatainak hatékony elemzése és összehasonlítása érdekében. Ez lehetővé teszi a targoncaflotta teljes körű irányítását és a folyamatok optimalizálását a kívánt területeken, például a biztonság vagy termelékenység területén.

Mesterséges intelligencia alapú logisztika

Radikális optimalizálás vár az anyagmozgatási folyamatokra az elkövetkező évtized folyamán. Mi erre a legjobb megoldás? A targoncákat a mesterséges intelligencia segítségével össze kell kapcsolni, hogy minden apró munkafolymatról azonnal tudomást szerezzenek. Így optimalizálják a feladatok megfelelő elosztását, a veszteségek minimumra való csökkentését, idő-energiahatkonyságot.

Stratégiánk a jövőre nézve

Logiconomi filozófiánk

A lean filozófia alkalmazása a logisztikában

  •  Az érdekelt felekkel együtt dolgozunk a legújabb trendeken
  •  Adjon válaszokat
  • Teljes szerviztörténet

Logiconomi filozófiánk segítségével megtaláljuk a helyes válaszokat a kérdésekre. Célunk, hogy ügyfelekkel és más előrelátó partnerekkel együttműködjünk annak érdekében, hogy azonosítsuk a jövőbeli igényeket, és kidolgozzuk az igényeknek megfelelő termékeket és szolgáltatásokat.

A Toyota és a Vanderlande teljesen automatizált megoldásokat kínál

Teljesen automatizált megoldások a Vanderlandetól

A Vanderlande leányvállalatunkkal együttműködve integrált megoldások széles választékát nyújtjuk egy gyors, megbízható, hatékony és teljesen automatizált technológia megvalósításához. Tudjon meg többet itt.

Okos targoncák

Tegye targoncáját okossá díjnyertes I_Site rendszerünkkel

  • Kísérje figyelemmel a targoncák és kezelők teljesítményét
  • Javítsa a biztonságot
  • Csökkentse a költségeket

Ezzel a megoldással biztonságosabbá és hatékonyabbá tesszük anyagmozgatási munkáját. A Toyota targoncákat a Toyota I_Site technológia kapcsolja össze, így már okos targoncák formájában tudják segíteni Önt abban, hogy a leghatékonyabbban szervezhesse meg munkafolyamatait.

Így működik az I_Site! >

Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >>

A menedzser az I_Site-ot nézi az iPad-ján

I_Site flottairányítás

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >

Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >

Lítiumion: Jövő a jelenben

Karbantartásmentes akkumulátorok, amelyek lehetővé teszik, hogy a targoncák éjjel-nappal működjenek. Tudjon meg többet lítiumion-akkumulátorainkról, amelyek következő Toyota targoncájának energiaforrásai lehetnek.

Tudjon meg többet >

Összes törlése