Toyota Lean Academy

A Toyota-nál büszkék vagyunk arra, hogy a lean gondolkodás tőlünk ered. A lean, mint filozófia az utóbbi évtizedekben alakult ki és az egész világon sikeresen kialakították és megvalósították az ipar valamennyi ágazatában. Azonban a lean eredetének alapja teljes egészében a Toyota Production System (TPS), amelyet (a fényképen szemben látható) Taiichi Ohno fejlesztett ki az 1950-es években.

A legfontosabb kérdések, amelyek általában felmerülnek a lean átalakítás tervezésének kezdetén a következők: Hogyan tudom ezt véghezvinni? Hol kezdjem? Ki segíthet nekem a megvalósításban? Célunk, hogy ezeket a kérdéseket egy olyan lean partnerség biztosításával válaszoljuk meg, ami rendelkezik a lean átalakítás gyakorlati tapasztalatainak előnyeivel.

A Lean Academy csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik mind a lean alkalmazhatóság, mind a lean vezetés szempontjából, melyek mindegyikét a saját gyárainkban és a saját tapasztalataink alapján építettük fel. Ezért teljes támogatást és útmutatást tudunk nyújtani a lean kialakítása során, függetlenül attól, hogy éppen most kezdi el vagy már évek óta ezen az úton halad. Szeretettel várjuk, hogy az eredeti forrásból tanulja meg a leant!

Tudjon meg többet

Kik vagyunk mi

Kérjen tanácsot közvetlenül a Toyotától

A Toyota a Toyota Production System alapjára épült lean gondolkodás világszerte elismert forrása. A Toyota-nál nagy hangsúlyt fektetünk az alapvető elemekre. A vizuális irányítás, az 5S és a napi irányítás azok a módszerek, amelyek kialakítják egy vállalat kultúráját és felkészítik azt a lean átalakításra. Részletesen áttekintjük a vállalat vezetői magatartását is, mivel tudjuk, hogy a fentről lefelé történő támogatás és részvétel kulcsfontosságú az idő próbáját is kiálló lean átalakítás eredményességének biztosításához.

Tudjon meg többet a Toyota Lean Akadémiáról

Hogyan építünk Önnel egy lean projektet?

Lean felmérés

A lean út kiindulási pontja a jelenlegi helyzetének áttekintése egy olyan személy által, aki maga is bejárta a lean utat.

A Lean felmérésről bővebben >>

Lean tanácsadás

A TLA kiválasztott tagjai széles körű gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a Toyota belső lean vezetésében, és személyesen vettek részt az európai gyárak integrációjának lean átalakításában.

A Lean tanácsadásról bővebben >>

Jishuken projekt

A legendás Jishuken módszert használjuk fel mintaként a javítására, amely felgyorsítja a lean folyamat teljesítményét.

A Jishuken projektről bővebben >>

Lean képzés

Lean módszereket és eszközöket kínálunk az európai hálózatunk által megrendezett nyitott képzéseken, de az Ön vállalatának egyedi igényeire összpontosító, testreszabott képzésekre is van lehetőség.

A Lean képzésről bővebben >>

Lean átalakítás

A Jishuken módszer az első számú lean logisztikai vállalattá tett minket. Mi továbbadjuk Önnek, mint ügyfélnek a tudást, hogy biztosítsuk jövőbeli sikerét a lean útja során.

A Lean átalakításról bővebben >>

Beruházási tervezés

A Lean Academy beruházás tervezési szolgáltatása szakértői tanácsokat és felméréseket nyújt, hogy a beruházási és végrehajtási program részeként a lean alapelvek kialakításának és fenntartásának biztosítása érdekében.

A beruházási tervezésről bővebben >>

Ismerkedjen meg a csapattal

Toyota Lean Academy tanácsadók

A Toyota Lean Academy csapat tagjai nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik mélyreható ismerettel rendelkeznek a lean alapelvekről, hogy valódi értéket adjanak az ügyfelek tevékenységeihez.

Találkozzon velünk

Mindennap Leanben gondolkozunk

A Toyota Lean Academy egy egész Európát lefedő szakértői hálózatra épült, akik már évek óta szorosan együttműködnek a Toyota lean tevékenységeivel. 

Az Ön igényeitől függően a csapat értékes támogatást nyújt, kezdve a lean felméréstől és képzéstől a teljes lean átalakítási programokig.

 

•Segítünk és útmutatást nyújtunk a lean útja során akár, ha épp most kezdte el vagy, ha már évtizedek óta ezen az úton halad.

•Szeretnénk megosztani tudásunkat ügyfeleinkkel azáltal, hogy rendezvényeken veszünk részt vagy rendezvényeket szervezünk egész Európában.

Rendszeresen szervezünk saját eseményeket. Tekintse meg a eseménylistát a közelgő eseményekért. Egy űrlap kitöltésével foglalja le helyét és csatlakozzon az egyik találkozónkhoz bármelyik rendezvényünkön. 

GYIK

Lépjen kapcsolatba Lean csapatunkkal

Lépjen kapcsolatba Lean csapatunkkal

Igen, szeretnék friss információkat kapni a jövőbeli lean képzésekről, betekintésről, tippekről és trükkökről.
Összes törlése