Hosszú távú partnerség minden automatizálási projekt során

Több mint 250 sikeres automatizálási projekt és több mint 800 automata irányítású jármű Európában – páratlanul széles tapasztalattal rendelkezünk az automatizálási projektek terén. A projekt különböző fázisait végigkövető, dedikált automatizálási szakemberekkel biztos lehet benne, hogy a legjobb megoldást kapja céljai eléréséhez.

Számos automatizálási projekt tapasztalata

Az automatizált anyagmozgatási megoldások szakértői vagyunk

Automatizálási szakemberekből álló csapatunk segít Önnek a műveletek automatizálására irányuló stratégiák, ötletek és megoldások kidolgozásában. Olvassa el ügyfeleink történeteit, és tudjon meg többet arról, hogyan segítettünk nekik az automatizálási folyamatok alkalmazásában.

A TORO áruinak biztonságos szállítását a Toyota vezető nélküli targoncái végzik

A TORO 5 automatizált Toyota targoncát helyezett üzembe a gyorsabb és költséghatékonyabb munkavégzés érdekében. A járművek egymás mellett működnek a manuális targoncákkal és/vagy a gépkezelőkkel, hiszen a biztonság továbbra is kiemelten fontos.

TORO-esettanulmány >>

A Tine tejtermékeit gondosan kezeli a Toyota AGV

A TINE új raktárában a tejtermékeket automatikusan felhelyezik a szállítószalagra, majd a Toyota automatizált tolóoszlopos targoncája ráteszi a megfelelő polcra. A folyamat automatizálása számos előnyt biztosított a Tine számára.

Tine esettanulmány >

Biztonságosan együttműködő automata rakatolók és villástargonca-vezetők a Coopnál

Az automatizált vezérléssel működő járművek (AGV) manuális targoncákkal együtt való alkalmazása jelentős kihívásokkal járhat. Szerencsére a trondheimi Coop raktárában a villástargoncák sofőrjei már megtanulták, hogyan kell együtt dolgozni az automata rakatolókkal.

Coop esettanulmány >

A projekt minden szakasza

Kapcsolatfelvétel

Idáig már elolvasott mindent?

Kapcsolatfelvétel

Balogh Dávid

Logistics Solutions, Automation

David.Balogh@hu.toyota-industries.eu 

Összes törlése