Félautomata, nagy sűrűségű tárolási megoldás

A Toyota rakatszállítók és speciális polcrendszerek kombinált megoldását kínálja:

Automatizált rakatszállító Toyota Radioshuttle

  • akár 1800 kg teherbírás
  • többféle teherhordó kocsi

Polcrendszerek Rakatszállítós Toyota polcrendszer

  • Folyosó nélküli raklaptároló polcrendszer
  • Ideális helykihasználás

Munkában a rakatszállítók

Ez a nagy sűrűségű, mély tárolási megoldás félautomata rakatszállítókat használ a raklapra rakodott áruk polcrendszeren való elhelyezésére és kivételére. A rakatszállítókat emelővillás targoncák rakják a polcra. A járművezetők sok időt takarítanak meg, mivel csak a raklapokat kell a polcrendszer csatornáinak bejáratához vinniük. Miközben a rakatszállító a raklapot a végső helyzetébe szállítja, a targoncavezető már fel is veheti a következő raklapot. Így a gépkezelők gyorsabban tudnak több raklapot kezelni, növelve a termelékenységet és csökkentve a működési költségeket.

Biztonság

Minden Radioshuttle figyelmeztető fényekkel és hallható jelzésekkel figyelmezteti a közelben lévőket, valamint jó fényerejű és tisztán látható kijelzőkkel, illetve lézeres biztonsági szkennerrel van ellátva. Az EN 13849-1:2008 szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik.

Hálózatos megoldások

A Toyota Radioshuttle képes az Industry 4.0 szabványnak megfelelő funkciók kezelésére is, hiszen el van látva WiFi, RFID és WMS rendszerekkel. A targonca és a rakatszállító közötti távvezérelt kommunikáció egyetlen gombnyomással korlátlan számú rakatszállítási munkamenet elvégzését biztosítja.

Termelékenység

A sínek és a beállást segítő vezetők jóvoltából a targoncakezelők gyorsan és egyszerűen elhelyezhetik a rakatszállítókat. A Radioshuttle rendszer különböző teherhordókkal működik, és szabványos akkumulátorokkal több mint 8 órát, lítiumionos akkumulátorokkal pedig több mint 16 órát képes működni.

További tudnivalók polcrendszereinkről >>

Töltés

A Toyota Radioshuttle töltőállomás lehetővé teszi az akkumulátorok gyors és egyszerű töltését. Minden állomás 2 akkumulátorkészletet (4 akkumulátorkazetta) képes kezelni. Ezek a kazetták fiókokban vannak elhelyezve. A fiók bezárása után kezdetét veszi a töltés. A kijelzőn megjelenik a töltés állapota.

Hűtőházi targoncák

A rakatszállítók -30 °C-ig működnek A nagy sűrűségű tárolás ideális a hűtőházi használathoz, mivel a raklapok tárolása a hideg területeken drága.

6 ötlet a hűtött raktárak racionális működtetéséhez >>

Vissza az automatizált megoldások oldalra >>

 

Kapcsolatfelvétel

Idáig már elolvasott mindent?

Hogyan optimalizálta a tárolóhelyek kihasználtságát a Zgonc a Toyota Radioshuttle rendszere

A Toyota félautomata rakatszállító megoldást kínált a Zgonc számára, ami lehetővé tette a termelékenység és a biztonság fokozását, valamint a károk csökkentését. Ez pedig több mint 4000 raklap tárolása mellett nem elhanyagolható előny.

Zgonc esettanulmány >

Nagy sűrűségű élelmiszer-tárolás a Döhlernél a Toyota rakatszállítóinak segítségével

A világ élelmiszergyártásának élvonalába tartozó Döhlernek több ezernyi raklap hűtőházi tárolására kellett megoldást találni. A Toyota Material Handling által kínált rakatoló és rakatszállító megoldás hatékony helykihasználása miatt kiválóan megfelelt a hűtőházban való alkalmazásra.

Tudjon meg többet >

Összes törlése