Rugalmas tároló- és állványrendszerek

A Toyota segítségével folyamatosan optimalizálhatja raktárműveleteit, mert lehetősége nyílik a megfelelő állványrendszerek és anyagmozgató berendezések kombinált használatára. Mivel állványrendszereink teljes körű kínálata, illetve targoncáink szintén széles palettája egymással kombinálva jelenti a legjobb megoldást, a tárolással, anyagmozgatással és raklapforgalommal kapcsolatos problémák megoldásához minden feladatot egyedi szempontok alapján oldunk meg, legyen szó különálló termékekről, dobozokról vagy raklapon tárolt árukról. Ennek köszönhetően maximálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló teret, magas fokú termelékenységgel és alacsonyabb költségekkel számolhat, ami összességében a hatékonyság javulásával jár.

Raklaptárolás

A legtöbb árut még mindig raklapokon tárolják. A különféle méretben és többféle anyagból készülő raklapokkal hatékonyan tárolhatók az áruk. A megfelelő típusú állványrendszerrel a lehető legjobban kihasználhatja a raktárban rendelkezésre álló helyet. A termékek jellege és a raktár elrendezése alapján az állványrendszerekkel foglalkozó specialistáink tanácsot adnak a tervezést illetően, és javaslatot tesznek a leghatékonyabban felhasználható raklaptárolási lehetőségekre.

Az LCW Groningen rakatszállítókkal és mobil állványrendszerekkel bővíti raktárának szolgáltatásait

 

"Több céget is megkerestünk, és nagyon hasonló ajánlatokat kaptunk, azonban a Toyota megoldása bizonyult a leginkább teljes körűnek."

Martijn Heidema, az LCW logisztikai menedzsere

-Mobil állványrendszerek
-2 Radioshuttle és rakatszállítás
-2 tolóoszlopos targonca

Olvassa el a teljes történetet >

Árucikkek tárolása

Az e-kereskedelemben és a más ágazatokban tevékenykedő cégeknél, ahol a kis méretű áruk kezelése és a komissiózás kulcsfontosságú szerepet tölt be, mindenképpen intelligens és rugalmas tárolórendszereket érdemes alkalmazni. A kis méretű és komissiózott áruk kezeléséhez többféle időtakarékos megoldást is kínálunk, amelyek segítségével optimalizálhatja az árukészlet cserélődését, a tárolókapacitást, valamint javíthatja az ergonómiai mutatókat.

A Toyota bejárható állványrendszert és galériát épített ki a Natures Menu vállalatnál

” A Toyota bebizonyította, hogy képes egy teljesen használatra kész megoldást leszállítani, amely az összes anyagmozgatási és tárolási következménynek minden tekintetben eleget tett."

Craig Taylor, Natures Menü ügyvezető igazgatója

-Hagyományos raklaptartó állványrendszer
-Anyagmozgatás bejárható állványrendszerekben
-Galériás elrendezés
-2 tolóoszlopos targonca és raklapozó targoncák hűtőházi felhasználásra

Olvassa el a teljes történetet >

Teljes körű megoldás

 

A raktár alapvető fontosságú eleme az alaposan átgondolt és gondosan megtervezett állványrendszer, amely az áruknak, a cserélődés gyakoriságának, valamint az elrendezésből adódó útvonalaknak megfelelően van kialakítva, hogy az áruk lehető leghatékonyabb áramlását biztosítsa. A feladatra legalkalmasabb targoncával együtt különféle megoldásokat kínálunk, többek között standard, statikus rendszereket, nagy sűrűségű, dinamikusan kihasználható állványrendszereket, mint például a Toyota Radioshuttle vagy a mobil raklaptartó állványrendszer. A kiválasztott megoldás az igények és a helyzet függvényében változik.

Széles körű szolgáltatások és megoldások tárházát kínáljuk ügyfeleinknek; flottakezelő rendszert, bérelhető és használt targoncákat, automatizált megoldásokat stb., amelyekkel valamennyi vállalkozásnak már az indulástól kezdve hatékony segítséget nyújtunk.

Felkeltettük érdeklődését? Keressen bennünket!

Állványrendszerekkel kapcsolatos további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Állványrendszerek

A Frans Agro optimálisan kihasznált raktára – Toyota állványrendszerek a gyakorlatban

A kertészeti cikkeket forgalmazó Frans Agro vállalatnál a növekedés nyomán a raktárakat és az állványrendszereket is bővíteni kellett. A sokféle termék miatt a bejárható állványrendszerek és a hagyományos raklaptartó állványrendszer kombinációja mellett döntöttek.

Olvassa el a teljes történetet >

Hogyan optimalizálta a tárolóhelyek kihasználtságát a Zgonc a Toyota Radioshuttle rendszere

A Toyota félautomata rakatszállító megoldást kínált a Zgonc számára, ami lehetővé tette a termelékenység és a biztonság fokozását, valamint a károk csökkentését. Ez pedig több mint 4000 raklap tárolása mellett nem elhanyagolható előny.

Zgonc esettanulmány >

Érdeklődik állványrendszerekkel kapcsolatos megoldásaink iránt? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

24 órán belül válaszolunk. Adatvédelmi Irányelveinknek megfelelően minden kérdést bizalmasan kezelünk.

Összes törlése