Logisztikai megoldásokat nyújtó központ

A logisztikai szolgáltatók folyamatosan mozgásban vannak, az üzlet egy pillanatra sem állhat meg. A Toyota Material Handling saját logisztikai központjában folyik az új logisztikai megoldások és technológiák fejlesztése. A fejlesztés során az automatizálás, a polcrendszerek, az elemzés, a telematika és a hálózatos járművek élveznek prioritást.

Logisztikai megoldások logisztikai problémákhoz

A nemzetközi trendekkel párhuzamosan, vagyis az e-kereskedelem és a digitalizáció fokozatos térnyerésének megfelelően az anyagmozgatási ipar is gyorsan változik és alkalmazkodik.

Az ügyfelek azt várják, hogy a termékeket vagy csomagokat a lehető leggyorsabban megkapják, ezért az Ön üzletmenete a lehető leghatékonyabb kell, hogy legyen.

Az ismétlődő mozzanatokból álló anyagmozgatási műveletek során a logisztikai megoldásokat nyújtó központunkban kínált automatizált, elemzési, telematikai és szoftveres megoldásoknak köszönhetően a kapacitás és a termelékenység növelésével, illetve a biztonság fokozásával csökkenteni tudjuk ezeket a költségeket.

Coop esettanulmány

Folyamatos támogatás

Az új vagy továbbfejlesztett logisztikai megoldás létrehozásának első lépése az üzleti igények és az üzleti tevékenység alapos feltérképezése. A Toyota rendelkezik a rendszerek optimalizálásához szükséges eszközökkel és tapasztalattal.

A Toyota a végrehajtás előtt, annak során és utána is folyamatos támogatást nyújt, ezzel lehetővé téve a versenyképesség hosszú távú megőrzését.

Komplex gondolkodásmód

Sokkal célravezetőbb, ha a komplex folyamatokat kisebb, jobban emészthető egységekre bontjuk fel, majd a fejlesztés során a bevált és tesztelt módszereinket ezekre alkalmazva alakítjuk ki a környezethez leginkább illő megoldásokat.

Fedezze fel automata megoldásainkat >

Racionális megközelítés és folyamatos fejlődés

A racionális megközelítést szorgalmazó tanácsadói szolgáltatások, valamint a hálózatba csatlakoztatott targoncák által szolgáltatott adatok alaposabb áttekintést nyújtanak a termelékenység javítása és a költségek csökkentése érdekében.

Tovább a Toyota Lean Academy oldalra >

Fenntarthatóság

A Toyota energiaellátó rendszere hosszabb élettartamot, költségcsökkentést, és egyben alacsonyabb energiafogyasztást is jelent.

Toyota lítiumion akkumulátorok >

Intralogisztika az alapoktól egészen a legfelsőbb szintig

A polcrendszerek és a különféle integrációs megoldások rendszerszintű bevezetése optimális végeredményt biztosít.

Állványrendszerek >

Jövő a jelenben

A logisztikai rendszerek sajátossága, hogy a versenyképesség megőrzése érdekében hihetetlenül gyorsan fejlődnek. A jövő igényeinek teljesítése jegyében a Toyota szorosan együttműködik az ügyfelekkel, a kreatív és tehetséges, hasonlóképpen gondolkodó vállalkozásokkal. A kifinomult technológia és az okosszoftverek elősegítik, hogy ügyfeleink optimalizálhassák működésüket, ezzel pedig a lehető legalacsonyabbra csökkentsék a tevékenységükkel járó energia-, hely- és időpazarlást.

Összetartó csapat által fejlesztett innovatív megoldások

Göteborgi logisztikai központunkban mérnökeink és szakembereink élvonalbeli technológiai környezetben végzik az automatizált targoncákhoz használható hardverek és szoftverek fejlesztését. A lindholmeni Technológiai Park részeként üzemelő Toyota Logistics Solutions Center központ a többi tech céggel karöltve vezető szerepet tölt be az innováció előmozdítása terén.

A teljes körűen integrált logisztikai megoldásokat egy kijelölt projektcsapat kíséri végig, az első gondolattól egészen a megvalósulásig. Leányvállalatunkkal, a Vanderlandéval együtt, amely egyben a csomagszállítási piac és a repülőtéri logisztikai folyamatautomatizálás globális piacvezetője, széles körben kínálunk teljesen automatizált megoldásokat.

Tudjon meg többet megoldásainkról >

Ezt is érdemes elolvasni

Kvik sikerének egyik alapja a Toyota AGV gépei

A Kvik cég belső logisztikai rendszerét a Toyota Material Handling automatizált gépeivel korszerűsítette.

Tudjon meg többet >

Danske Fragtmænd a Toyota I_Site rendszerével fokozza a termelékenységet és a biztonságot

Danske Fragtmaend's Taulovi telephelyén vezette be a Toyota I_Site rendszerét, amellyel teljes rálátása lett a 42 targoncára.

Tudjon meg többet >

A Toyota bejárható állványrendszert szállít a Natures Menu cégnek

A Natures Menu számára a Toyota teljes körű megoldást ajánlott a fagyasztott kisállateledel tárolásához. A hűtőházban működő beállós rendszer majdnem 1000 raklap tárolására alkalmas.

Tudjon meg többet >

Uponor gyárban automatizált lítiumionos targoncák növelik a hatékonyságot

Az automatizált targoncák elősegítik az Uponor gyár non-stop üzemét, hiszen csak akkor kell az anyagmozgatási műveleteket szüneteltetni, ha arra az akkumulátorok töltése miatt van szükség.

Uponor-esettanulmány >>

Összes törlése