Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Termékcsalád a Levio, Traigo 80 és Tonero termékekkel

Háromszoros díjazott lett a Toyota Material Handling

A Toyota BT Levio P-szériája, Traigo 80 sorozata és Tonero sorozata is megkapta az iF nagyra becsült szakértőkből álló zsűrijének támogatását.

A formatervezés területének erősödő versenyében az iF több mint 60 országból kapott nevezéseket az idén. Ez azt jelenti, hogy egyre nagyobb kihívást jelent megütni a nemzetközi zsűri mércéjét.  Ezért még nagyobb dicsőség egyszerre három tekintélyes iF Design Award díjat nyerni 2015-ben.

A nemzetközi elismerés bizonyítja, hogy termékeink formatervezésének alapját szilárd alapelvek jelentik. Az esztétika minden tevékenységünket áthatja, de emellett számos alapvető érték is meghatározza a formatervezési törekvéseinket. Az egyik ilyen érték az egyszerűség. Egy másik a vezethetőség: előtérbe helyezzük a kezelő igényeit. Azt szeretnénk, hogy mindenki ugyanolyan kényelemmel használja termékeinket.

Az iF Design Award díj zsűrijének minőségi tanúsítványát három, az értékelési kritériumoknak megfelelő Toyota villás targonca is kiérdemelte. A Toyota globális formatervezési stratégiájának eredményeképp az elismert járműveket a világ más-más pontjain tervezték.

BT Levio P-szériás elektromos paletta szállító targoncát és az elektromos Traigo 80 villástargoncát az európai tervezőközpontunkban alkottuk meg. A harmadik díjnyertes modellünket, a Tonero 3,5–8,0 tonnás villástargoncát a japán tervezőközpontban fejlesztették ki. Mindhárom jármű hordozza alapvető értékeinket és globális formatervezési stratégiánkat.

 „A minőségi villástargonca megtervezésére fordított rengeteg időért és energiáért cserébe hatalmas elismerést jelent nem csupán egy, hanem három díjat is elnyerni a kiemelkedő formatervezésért” – mondta Magnus Oliveira Andersson, a Toyota Material Handling Europe tervezési igazgatója.

Az iF Design Award díjátadó ünnepsége 2015. február 27-én lesz a müncheni BMW Welt élménycentrumban.

Termékeinket az IF Design kiállításon láthatják Hamburgban, ez év június 18-tól szeptember 20-ig.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Targonca vázlatrajz

A Design Center formatervezési központ története

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >