A Toyota Material Handling Europe az egymás utáni 4. évben nyerte el az EcoVadis-díj platina fokozatát.

Bár a verseny egyre szorosabb, a Toyota Material Handling Europe ismét elnyerte az EcoVadis platina szintű elismerését.

A 100-ból elért 79-es pontszámával a Toyota Material Handling Europe az EcoVadis által értékelt vállalatok legjobb 1%-ába tartozik. Az, hogy ezt az eredményt immáron negyedik éve sikerül elérnünk, valóban kiemelkedő teljesítmény.  

Az idők során az EcoVadis üzleti fenntarthatósági kockázati és teljesítményindexének való megfelelés, illetve a jó fenntarthatósági minősítések megszerzése egyfajta versennyé vált. A megmérettetés egyben versenyfutás is az idővel, hiszen sok vállalat szeretne bekerülni a legjobb 1%-ba. Évről évre egyre nehezebb lépést tartani, mert nagyon gyors a tempó. 

„Az összesített pontszámokból látható, hogy a Toyota Material Handling Europe a tavalyi évhez képest még jobb eredményeket ért el. Ez azonban nem magától értetődő, hogy szervezetként megkapjuk a platina fokozatot” – mondja Carina Strömberg, vezető HR-szakértő és elkötelezett fenntarthatósági felelős.  

Nem csupán az EcoVadis szigorította a Toyota Material Handling Europe fenntarthatósági tevékenységével kapcsolatos elvárásait, hanem az ügyfelek is. Az igazat megvallva a teljes ellátási láncot át kell vizsgálni ahhoz, hogy ellenőrizni lehessen a vállalat környezetre és társadalomra gyakorolt üzleti hatását. A beszállítóktól a gyárakig, a helyi irodáktól a vevőszolgálatig mindent meg kell vizsgálni.  

„A Kaizen és a kihívás a Toyota két alapértéke; folyamatosan arra összpontosítunk, hogy min lehet még javítani” – részletezi José Maria Gener, a Toyota Material Handling Europe értékesítési és marketingalelnöke. „Amikor ilyen kiemelt minősítést kapunk, érdemes kicsit magunkba szállni, és elgondolkodni azon, milyen jó egy olyan vállalatnál dolgozni, amely az első 1%-ban szerepel olyan fontos területeken, mint a környezetvédelem, a biztonságos és egészséges munkakörülmények, az emberi jogok és az etika.” 

Az üzleti fenntarthatósági minősítések terén az EcoVadis a világ legmegbízhatóbb szolgáltatója. Az EcoVadis bizonyítékokon alapuló elismerése is azt bizonyítja, hogy a Toyota Material Handling Europe továbbra is fontosnak tartja hosszú távú fenntarthatósági céljait.  

> Tudjon meg többet a fenntarthatóságról

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Összes törlése