A Toyota Industries Corporation elismerést kapott az éghajlatváltozás elleni küzdelem globális vezetőjeként

A Toyota Industries Corporationt a CDP, a fenntarthatósági világ legelismertebb nonprofit szervezete „A listás” vállalatnak választotta az éghajlatváltozással kapcsolatos erőfeszítéseiért.

A CDP „A listájára” felkerülő vállalatok környezetvédelmi átláthatóságuk és az éghajlatváltozás elleni fellépésük miatt szerepelnek reflektorfényben. A Toyota Industries Corporation egyike volt annak a mindössze 283 vállalatnak, amelyik felkerült a CDP éghajlatváltozással foglalkozó 2022-es „A” listájára

imagemuwi9.png

A Toyota Industries Corporation 2022–2026 közötti időszakra szóló „hetedik környezetvédelmi cselekvési terve” körvonalazza a vállalat éghajlatváltozást illető erőfeszítéseit. A cég prioritásai közé tartozik a termékek környezeti hatásainak csökkentése, az éghajlatváltozással kapcsolatos kockázatokra és lehetőségekre való stratégiai reagálás, valamint a környezeti adatok átlátható közzététele külső fél általi hitelesítéssel. 

 

A Toyota Industries Corporation szén-dioxid-semleges társadalmat kíván létrehozni, és továbbra is kihívást jelentő célokat tűz ki üzleti tevékenységei környezeti hatásának csökkentése érdekében, miközben a természetet nem károsító technológiákat támogat. 

További információra van szüksége?

Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban,
keressen bennünket.

Lépjen kapcsolatba velünk

Összes törlése