Temperált környezet

A hűtőházakban a munka kifejezetten mostoha körülmények között zajlik. Nem csupán a fagypont alatti hőmérséklet befolyásolja a targonca alkatrészeinek működését, az akkumulátorok kapacitását, a kenést, az elektronikát és a gépkezelő munkavégzési képességét. A rendelkezésre álló hely észszerű kihasználását is fontos szem előtt tartani. A hűtőházi (0 °C fokos hőmérsékletig) és fagyasztott (0 °C alatti hőmérséklet) árukat tároló környezetben végzett műveletekhez energiahatékony megoldásokra van szükség, amelyek egyúttal kis helyen elférnek, kevesebb erőforrást és időráfordítást igényelnek, miközben a mostoha körülmények dacára mindvégig megőrzik megbízhatóságukat. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a hideg környezetben végzett anyagmozgatási tevékenységek területén, és széles választékban kínáljuk a hűtőházi, illetve a kifejezetten fagypont alatti hőmérsékleten való felhasználásra kialakított járműveinket és kapcsolódó rendszereinket.

Hideg környezetben alkalmazható racionális és takarékos megoldások

Kifejezetten hűtőházi alkalmazásra kifejlesztett targoncák a maximális rendelkezésre állás jegyében

  • Akár -30 °C hőmérsékletig is megbízhatóan működnek.
  • Kifejezetten hűtőházi felhasználásra kifejlesztett termékjellemzők és kiegészítők minden típushoz.
  • Az igényekhez igazított szervizszerződés

A Toyota teljes targonca-termékcsaládja mindenféle módosítás nélkül alkalmas 0 °C fokig való használatra. A -30 °C fokig terjedő tartományhoz azonban már a legtöbb targoncán átalakításokat kell végezni. Az átalakítás különleges alkatrészek beépítésével történik. Ilyenek például a rozsdamentes acél elemek, a hűtőházban alkalmazható olaj, a csúszásmentesített kezelőállás, a fűtött akkumulátorok stb. A Toyota széles választékban kínálja a raktárházi targoncákat, többek között kézi palettázókatkomissiózó targoncákattolóoszlopos targoncákat, illetve Szűkfolyosós targoncák (VNA) ellensúlyos targoncákat, amelyek teljesen átalakíthatók a hűtőházban való használatra. Bizonyos gépek alig igényelnek átalakítást. A Toyota BT Levio palettázókat és a BT Staxio emelőtargoncákat elég feltölteni alacsony hőmérsékleten is használható hidraulikaolajjal, hiszen minden más jellemzőjük, például teljesen szigetelt alkatrészeik teljesen alkalmassá teszik őket a hűtőházi alkalmazásra. A hűtőházi üzemre tervezett targoncákat a hópehely szimbólumról könnyű felismerni. A jelzés célja, hogy világosan lehessen látni, ha egy targonca alkalmas a hűtőházi felhasználásra, hiszen ezzel jelentős mértékben csökkenthetők a helytelen alkalmazásból eredő utólagos költségek.

6 ötlet a hűtött raktárak racionális működtetéséhez

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az alábbi módon lépjenek velem kapcsolatba

Automata megoldások

A raktári targoncák hatékonyságának és rugalmasságának optimalizálásáért különféle automatizálási megoldásokat kínálunk. 

Tudjon meg többet

Lítiumion: Jövő a jelenben

Karbantartásmentes akkumulátorok, amelyek lehetővé teszik, hogy a targoncák éjjel-nappal működjenek. Tudjon meg többet lítiumion-akkumulátorainkról, amelyek következő Toyota targoncájának energiaforrásai lehetnek.

Tudjon meg többet >>

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet

Összes törlése