Fagyasztott áruk hatékony tárolása a Toyota polcrendszer és VNA-targoncák segítségével – Foster Fast Food

A Foster Fast Food olyan helytakarékos megoldást keresett, amellyel lehetővé válik a hűtőházban, a mélyhűtőkben és a normál hőmérsékleten tárolt áruk hatékony kezelése és tárolása. Mivel a cégnél már voltak Toyota targoncák, kézenfekvő volt, hogy a hűtőházi VNA targonca és a szűkfolyosós raklapozó targonca miatt is a Toyota Material Handling segítségét kérik.

Adatok

A Foster Fast Food bemutatása

85-ös megalapítása óta a Foster Fast Food folyamatosan vezető szerepet tölt be a gyorséttermi trendek alakításában. 1996-ban a vállalat a Mechelen északi részén lévő iroda- és raktárépületbe költözött.  2002-ben az alapító Maurice Van Hoof fia, Harry lett az új tulajdonos. Kiváló minőségének és széles körű szolgáltatásainak köszönhetően a Foster Fast Food már kezdetektől fogva nagyon jó hírnévnek örvend. 

További normál hőmérsékletű, hűtött és fagyasztott tárolóhelyek

Az igények növekedésével párhuzamosan nagyobb helyre és tárolókapacitásra volt szükség.  2018-ban az új raktár építéséhez a Foster Fast Food új, helytakarékos polcrendszert keresett, amely normál hőmérsékleten, hűtve és fagyasztva tárolt termékek raktározására egyaránt alkalmas lehet.  Mivel a Foster Fast Food elégedett volt a már meglévő tolóoszlopos Toyota targoncával, kézenfekvő volt, hogy a Toyota Material Handling segítségét kérjék.   A teljes körű szolgáltatásokat nyújtó Toyota kialakította az új raktár elrendezését, továbbá a hűtőházban 1078 raklapnak helyet biztosító hagyományos raklaptároló rendszert alakított ki. A hűtött részben 87 raklapnak jut hely, míg a normál hőmérsékletű részben száraz anyagok tárolására szolgáló 248 raklapnak biztosítottak helyet.

Optimális helykihasználás

A hűtőházakban való tárolás meglehetősen költséges, emiatt a rendelkezésre álló helyet optimálisan kell kihasználni. A Toyota VCE150 modellje kiválóan alkalmas a nagyon szűk folyosókon való munkavégzésre, és külön keskeny polcrendszer is jár hozzá. A hűtőházi felhasználásra tervezett VNA-targonca fűtött fülkével rendelkezik, így a gépkezelő az egész műszakban kényelmes körülmények között végezheti munkáját. A Toyota VCE150 a padlóba épített vezeték létrejövő indukciós mezőt követi. A keskenyebb folyosók miatt sokkal több áru tárolható a hűtőházban.

Kombinált megoldás: villástargoncák, polcrendszerek és szerviz

Az áruk le- és felrakodását, illetve szállítását végző raklapozó targoncák, tolóoszlopos targoncák és a VNA-targonca üzemeltetése a Toyota szervizmegállapodása alapján történik.  „A polcrendszereket és a targoncákat illetően nagyon meg vagyunk elégedve a Toyotával. Stabil és tartós partnerségünk alapja professzionális hozzáállásuk, rövid válaszidejük és széles választékuk” – emeli ki a Toyota szolgáltatásainak nyilvánvaló előnyeit Harry Van Hoof.

Fedezze fel termékeinket

Ezt is érdemes elolvasni

A Toyota bejárható állványrendszert szállít a Natures Menu cégnek

A Natures Menu számára a Toyota teljes körű megoldást ajánlott a fagyasztott kisállateledel tárolásához. A hűtőházban működő beállós rendszer majdnem 1000 raklap tárolására alkalmas.

Tudjon meg többet >

Az LCW Groningen a Toyota rakatszállítóival és mobil polcrendszereivel bővíti raktárának szolgáltatásait

Az LCW Groningen nemrégiben kibővítette a hollandiai Groningenben működő elosztóközpontját. A logisztikai szolgáltató új raktárainak kialakításához a Toyota Material Handling Nederland segítségét vette igénybe, amely mobil polcrendszereket és rakatszállító targoncákat ajánlott. A kompakt tárolórendszereknek köszönhetően az LCW rugalmasabban, biztonságosabban és termelékenyebben végezheti tevékenységét.

Tudjon meg többet >

Nagy sűrűségű élelmiszer-tárolás a Döhlernél a Toyota rakatszállítóinak segítségével

A világ élelmiszergyártásának élvonalába tartozó Döhlernek több ezernyi raklap hűtőházi tárolására kellett megoldást találni. A Toyota Material Handling által kínált rakatoló és rakatszállító megoldás hatékony helykihasználása miatt kiválóan megfelelt a hűtőházban való alkalmazásra.

Tudjon meg többet >

BT Staxio raktári környezetben

Kiskereskedelem és raktározás

Segítünk Önnek minimalizálni a szállítást és maximalizálni a sebességet az áru beérkezésétől egészen a célállomás eléréséig.

Tudjon meg többet >

Összes törlése