Milyen előnyöket hoznak az okostargoncák az Ön üzletmenetébe?

Az okostargoncák segítségével hozzáférhet a megfelelő információkhoz, amelyek teljes irányítást biztosítanak a folyamatok felett, és azt is lehetővé teszik, hogy szükség esetén a távolból vezérelje azokat. Akkor is, ha egy targoncája van, és akkor is, ha világszerte több telephelyen villástargoncák nagy flottáját kezeli. Így maximalizálhatja az extrém módon optimalizált folyamatok hozzáadott értékét, ennek eredményeként elérheti az energia-, idő- és térpazarlás nullára csökkentését.

Termelékenység növelése

Fejlesztett gépkihasználtság: A Toyota összes jelenleg is működő, hálózatba kapcsolt okostargoncájából származó I_Site adatai bemutatják, hogy a legtöbb cég jelentős mennyiségű erőforráspazarlást tud kiiktatni a kapacitáskihasználási szint fejlesztésével. Az adatok targoncatervezésre való felhasználása valószínűleg számos ügyfelünknél egyre alacsonyabb követelményszintet eredményez majd a targoncákkal kapcsolatban. Tisztában vagyunk azzal, hogy beszállítóként és üzleti partnerként biztosítanunk kell ezt a megbízható megoldást.

Jobb gépkezelői teljesítmény: Az adatok használatával figyelemmel követheti az egyes targoncákat és gépkezelőket, így felmérve, hogy mikor van szükség külön tréningre, vagy mikor jár le a jogosítványuk.

Okos teljesítménymérés: A különböző telephelyeken található targoncák felmérése és összehasonlítása.

 

Növelje a teljesítményt

Akár egy vagy sokkal nagyobb targonca flotta működik a raktárában, a targoncavezetők képzésének áttekintése nagyon fontos lehet. A raktár termelékenysége szempontjából nagyon fontos, hogy a targoncavezetők a megfelelő engedélyekkel rendelkezzenek és folyamatosan részt vegyenek képzéseken, ezeket könnyen nyomon követheti az I_Site alkalmazásban.

 

Okostargoncák

Ha vállalkozása több telephellyel rendelkezik, nehézkes lehet nyomon követni az összes tevékenységet, főleg ha mérésekről, összehasonlításról van szó.  Az I_Site telematikai rendszerével könnyedén összehasonlíthatja, ellenőrizheti a különböző telephelyeken működő targoncákat.

2. A biztonság javítása

Sebesség kontroll

Folyamatos erőfeszítéseket igényel, hogy biztonságos munkakörnyezetet alakítson ki. Ilyen szempontból is nagyon előnyös az I_Site használata, hiszen könnyedén ellenőrizheti a targoncák sebességét, ezáltal a balesetek számát is csökkentheti.

Ütközések áttekintése

Egy baleset alkalmával nem csak a targonca sérülhet meg, hanem az állványrendszer, az áru vagy akár a targoncavezető is a raktárépületben. Az okostargoncák telematikai rendszerének köszönhetően áttekintést kaphat a regisztrált ütközések pontos időpontjáról, sebbeségéről, helyszínéről. Így láthatóvá teheti a problémát (Jidoka) és fellelheti az ütközések okainak forrását (Genchi Genbutsu) és megakadályozhatja, hogy az megismétlődjön. 

Műszak elötti ellenőrzés és biztonsági előírások

Az I_Site segítségével könnyedén beállíthatja az egyes targoncák jogosultságait, vagyis melyik targoncavezető használhatja az adott gépeket. Az alkalmazás figyelmeztetheti a targoncavezetőt, hogy a műszak megkezdése előtt hajtson végre biztonsági óvintézkedéseket.

 

Kontrollálja a műveleteket az I_Site segítségével

Amikor nem tartózkodik a konkrét helyszínen vagy több telephellyel rendelkezik, akkor nem könnyű kontrollálni a folyamatokat távolról. Az I_Site mobilalkalmazásának kösöznhetően bárhol és bármikor nyomon követheti az eseményeket és akár azonnal cselekedhet.

 

Növelje meg az akkumulátor és a gép élettartamát

Növelje meg a gép élettartamát

Teljesmértékben elengedhetetlen, hogy a targoncák mindig megfelelő állapotban legyenek és meg kell akadályozni, hogy gyorsan tönkremenjenek. Az I_Site alkalmazást arra is használhatja, hogy analizálja az anyagmozgató eszközeinek hatékonyságát és megnövelje azok élettartamát.

 

Hosszabb akkumulátor élettartam

Az akkumulátor alapvetően nem igényel sok karbantartást és mégis sokáig képes a targoncát mozgásban tartani. Az I-Site segítségével az akkumulátorok állapotát és teljesítményét is könnyedén optimalizálhatja, ezáltal megnövelve éllettartamukat.

Tudjon meg többet a lítiumionos akkumulátorokról >>

4. Költségek csökkentése

Csökkentse a működési költségeket

A targoncák kihasználtságának könnyedd tervezésével egyszerűen meghatározhatja a flotta optimális méretét és előre kalkulálhat az üzemeltetési költségekkel. A karbantartások gyakoriságát is csökkentheti a műveletek optimálisabb tervezésével, ezáltal csökkentve a szolgáltatási költségeket.

 

Károk elkerülése

A balesetek és a károk költségei egy újabb felmerülő probléma. Az I_Site által kínálat funkciókkal akár azonnal elkezdheti ezek elkerülését. 

Tudjon meg többet az okostargoncákról

Ezek is érdekelhetik

Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >

Okos összekapcsolt targoncák

Tudjon meg többet az összekapcsolt okostargoncákról

Tudjon meg többet >

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Lítiumion: Jövő a jelenben

Karbantartásmentes akkumulátorok, amelyek lehetővé teszik, hogy a targoncák éjjel-nappal működjenek. Tudjon meg többet lítiumion-akkumulátorainkról, amelyek következő Toyota targoncájának energiaforrásai lehetnek.

Tudjon meg többet >

Összes törlése