Hogyan segít a lean szemlélet és az okostargoncák használata megoldani a logisztikai kihívásokat?

Az egyre fontosabb megkülönböztető tényezővé váló logisztika sokszor létfontosságú az üzleti sikerhez. A nemzetközi trendekkel párhuzamosan, vagyis az e-kereskedelem és a digitalizáció fokozatos térnyerésének megfelelően az anyagmozgatási ipar is gyorsan változik és alkalmazkodik. Az ügyfelek azt várják, hogy a termékeket vagy csomagokat a lehető leggyorsabban megkapják, ezért az Ön üzletmenete a lehető leghatékonyabb kell, hogy legyen.

A világ változik, és az anyagmozgatásban is új kihívások jönnek

Az üzletmenetet a lean szemlélet kell, hogy vezérelje: zökkenőmentes logisztika és a pazarlás teljes felszámolása. A lean szemléletű logisztika és a folyamatos munkamenet ma is kihívás, és a jövőben még inkább azzá fog válni. Ezért mindig a legjobb megoldásokra törekszünk, amelyekkel Ön lean gyártási folyamatokat alkalmazhat. Célunk, hogy segítsünk Önnek minimalizálni a szállítást és maximalizálni a sebességet az áru beérkezésétől egészen a célállomás eléréséig.

A lean szemlélet a logisztikában

Amellett, hogy a Toyota világszerte ismert egyszerűséget és hatékonyságot előtérbe helyező (lean) szemléletmódjáról, folyamatosan fejlesztjük magunkat azáltal, hogy logisztikai műveleteinkben új technológiákat alkalmazunk. Egyik célunk az anyagmozgatási megoldások és szolgáltatások piacvezetőjévé válni. Ennek érdekében jelentős összegeket fektetünk a technológiába és a digitalizálódás útján való előrehaladásba. Mindig a lean elveket alkalmazzuk a logisztikai eljárások során, ugyanazokkal a célkitűzésekkel: a pazarlás felszámolása, a maximális hozzáadott érték és minőség, amely egyenlő a megfelelő termékek megfelelő helyen és időben történő biztosításával. Célunk, hogy lean szemlélettel, hatékonyan dolgozzunk, hogy megértsük Önt és az Ön üzletmenetét. Nem csak azért, hogy megoszthassuk a gondolkodásmódunkat, hanem azért is, hogy Önnel együtt dolgozva segíthessük a hatékonyságot a folyamat összes lépésében.

Okostargoncák előnyei

Tudta, hogy egy villástargonca-flotta átlagos kihasználtsági szintje csak 35%? Tehát 65% felszámolható pazarlás, legyen az elvesztegetett idő, költség, vagy kár.

Célunk az ügyfeleinkkel folytatott közös munka során megosztani gondolkodásmódunkat, és fokozni az Ön folyamatain belül az egyes fázisok hatékonyságát.

A hálózatba kapcsolt villástargoncák használatával Ön irányíthatja a saját folyamatait, minden pazarlást felszámolhat, és egy lean szemléletű üzletmenet felé tehet lépéseket. Képes lesz mérni és javulni. Akár a távolból is képes lesz mérni és javulni: egy hálózatba kapcsolt jövőben bárhonnan és bármikor...

Tudjon meg többet az okostargoncákról

Lean filozófia a logisztikában

A Toyota cégcsoportban kialakult Lean alapelv világhírnévre tett szert és a folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően új technológiákat vezetünk be a logisztikai tevékenységeinkbe. Annak érdekében, hogy piacvezetővé váljunk az anyagmozgató megoldások és szolgáltatások területén, új technológiákba fektetünk be és elmerülünk a digitális utazás rejtelmeibe.

A Lean alapelveket alkalmazzuk a logisztikai műveleteknél is, veszteség minimalizálása, maximális hozzáadott érték, ami azt jelenti, hogy a megfelelő termék, a megfelelő helyen és a megfelelő időben. Célunk, hogy egybeforrjunk a Lean alapelvekkel és minél jobban megértsük az Ön vállalkozását. Céljainkat nemcsak megosztani szeretnénk, hanem együttműködni Önnel és növelni a hatékonyságot a munkafolyamatok mindenegyes szakaszában.

Lean filozófia a logisztikában
Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >

A menedzser az I_Site-ot nézi az iPad-ján

I_Site flottairányítás

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >

Összes törlése