A Toyota által összeszerelt, beépített akkumulátorok

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ LÍTIUMION-AKKUMULÁTOROK

A Toyota által összeszerelt, beépített akkumulátorok

Lítiumionos energiaellátás a Toyotától

Már a teljes kínálatunkhoz elérhető a beépített lítiumion-akkumulátor, melyet saját magunk állítunk össze a Toyota minőségi TPS-előírásainak megfelelően.

Legújabb fejlesztéseink közé tartozik, hogy teljes egészében a Toyota által készített energiaellátó rendszert tudunk biztosítani saját készítésű lítiumion-akkumulátorainkkal. Ezeket beépítjük targoncáinkba, így elektromos meghajtású termékeink további előnyökkel és energiamegtakarítással szolgálnak. Európában már több ezer targoncánk használja a lítiumionos rendszert, így biztosíthatjuk, hogy jó minőségű, biztonságos energiaellátást tudunk nyújtani az anyagmozgató gépekhez.

A lítiumionos rendszer előnyei:

  • az ólomsavas akkumulátorokhoz képest több mint háromszoros élettartam;
  • 30%-kal energiahatékonyabb akkumulátorok;
  • az akkumulátor nem igényel karbantartást vagy elektrolitpótlást;
  • nincs benne gázképződés, tehát bárhol, bármikor tölthető; 
  • 7 év garancia;
  • fokozott biztonság a Toyota egyedi akkumulátortöltőjének köszönhetően;
  • nincs szükség külön akkumulátor-cserélő és -töltő helyiségre – ez további költségmegtakarítást és nagyobb biztonságot jelent.
  • kiváló használhatóság temperált környezetben
  • Opcionális kabítfűtés esetén a temperált környezetben folyamatos munka végezhető 

Ügyfeleink 2014 óta használják ezt a bevált technológiát különféle területeken – ennek köszönhetően maximalizálták eszközeik üzemidejét és folyamataik termelékenységét.

A Toyota szakértői által kifejlesztett lítiumionos akkumulátorok lehetővé teszik az akkumulátorok moduláris beállítását. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink a műveleteik szempontjából ideális, megfelelő méretű akkumulátort szerezhetik be. A moduláris rendszernek köszönhetően az eladás utáni szolgáltatások is rugalmasan kezelhetők, mivel kevés alkatrészből áll a rendszer – így biztosítható a maximális üzemidő. Nem számít, mekkora üzemben kell helytálljon, ez a saját fejlesztésű megoldás hamar megtérül, így bárhol hasznos eszköz lehet, kisebb és nagyobb intenzitású alkalmazási területeken egyaránt. 

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Lítiumionos energiaellátás a Toyotától

Már a teljes kínálatunkhoz elérhető a beépített lítiumion-akkumulátor, melyet saját magunk állítunk össze a Toyota minőségi TPS-előírásainak megfelelően.

Tudjon meg többet

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >

Összes törlése