integrált okostargoncák a Toyotától

Fedezze fel a Toyota összekapcsolt okostargoncáit

Okostargoncák: fedezze fel a jövő technológiáit

A Toyota a gyártás során az összes okostargoncára telepít telematikai berendezéseket. Ez megteremti a targonca hálózatba kapcsolásának lehetőségét. A hálózatba kapcsolás után a Toyota okostargoncák által létrehozott adatok a targoncáról közvetlenül a központi adatbázisba kerülnek továbbításra, az információ itt egy webes portál vagy mobilalkalmazás használatával tekinthető meg

A Toyota Material Handlingtől 2018. október 1. óta rendelt összes elektromos raktári targonca beépített telematikával kerül szállításra. Azért építjük be a gyártás során az összes targoncába a telematikai hardvert, hogy a gyártás pillanatától azonnal elérhető legyen az összes adat az összes targonca adatainak hatékony elemzése és összehasonlítása érdekében. Ez lehetővé teszi a targoncaflotta teljes körű irányítását és a folyamatok optimalizálását a kívánt területeken, például a biztonság vagy termelékenység területén.

A Toyota a gyártás során az összes okostargoncára telepít telematikai berendezéseket. Ez megteremti a targonca hálózatba kapcsolásának lehetőségét. A hálózatba kapcsolás után a Toyota okostargoncák által létrehozott adatok a targoncáról közvetlenül a központi adatbázisba kerülnek továbbításra, az információ itt egy webes portál vagy mobilalkalmazás használatával tekinthető meg.

Flottalista

Egy internetes portál segítségével hozzáférhet a telephelyén használt összes Toyota okostargonca adatait bemutató flottalistához. Itt egyszerűen áttekintheti a futott métereket, a flotta tagjait, valamint a szerviz- és bérleti szerződések adatait; ez biztosítja, hogy minden folyamatot irányítani tudjon, és szükség esetén optimalizálhatja az egyes területeket.

A targoncák kihasználtsága

Az okostargoncák lehetővé teszik a targonca üzemóráinak egyszerű rögzítését, és jelzik, amikor a futott órák száma alapján időszerű a karbantartás. A szervizintervallumok a targoncák használatára szabhatók, meghosszabbítva a berendezések élettartamát.

.

Szervizkérelmek

Az internetes portál és/vagy az alkalmazás használatával figyelemmel követheti a flottáját és egy képet és/vagy üzenetet küldve felveheti a kapcsolatot a szervizcsapattal. A szerviz gyorsan válaszol, és biztosítja a targoncához szükséges támogatást.

I_Site flottakezelés

A telematikai hardverrel felszerelt okostargoncák egyszerűen csatlakoznak a targoncák kihasználtságának és a gépkezelők viselkedésének ellenőrzését lehetővé téve I_Site alkalmazáshoz. Egy egyszerű kattintással aktiválhatja a technológiát, amely lehetővé teszi a folyamatok megfigyelését, és az adatokat a megfelelő területek fejlesztésére is felhasználhatja.

Tudjon meg többet az I_Site használatával elérhető előnyökről

Mivel a Toyota minden raktári targoncába beépíti a telematikai hardvert, ezek a targoncák külön költség nélkül elérhetőek okostargoncaként. Tehát áttekintheti a folyamataihoz használt összes targoncát és azok üzemóráit. Ha a legtöbbet szeretné kihozni az okostargoncáiból, és hozzá szeretne férni minden információhoz, amit a telematikai rendszer nyújt, az I_site beszerzése egy jó lehetőség.

 

TUdjon me többet az I_SITE-ról

Az okostargoncák összekapcsolják vállalkozását

Az üzletmenet mely területeit fejlesztik a Toyota okostargoncák?

A Toyota okostargoncák segítik a termelékenység valamint az egészségvédelem és biztonság javítását, a villástargonca számára pedig hosszabb élettartamot biztosít. A hálózatba kapcsolt targoncák segítik a munkahelyi biztonsági kultúra létrehozását. Egy okostargonca jobb irányítást tesz lehetővé, így lehetővé teszi a teljes költség csökkentését.

Mik az okostargoncák előnyei?

Az okostargoncák segítségével hozzáférhet a megfelelő információkhoz, amelyek teljes irányítást biztosítanak a folyamatok felett, és azt is lehetővé teszik, hogy szükség esetén a távolból vezérelje azokat. Akkor is, ha egy targoncája van, és akkor is, ha világszerte több telephelyen villástargoncák nagy flottáját kezeli. Így maximalizálhatja az extrém módon optimalizált folyamatok hozzáadott értékét, ennek eredményeként elérheti az energia-, idő- és térpazarlás nullára csökkentését.

Viziónk
Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >

Visit our online shop

Vásároljon online

Fedezze fel webshopunkat: garantált Toyota minőség, azonnali kiszállítás, számos finanszírozási lehetőség

Vásároljon online >

Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >

Összes törlése