I_Site My Fleet csomag

Szeretné egy adott időszakra teljesen átvenni az irányítást a flottához köthető költségek felett? A hálózathoz csatlakoztatott targoncák által küldött adatok birtokában az I_Site My Fleet csomagja a flottával kapcsolatos összes fontos információt elérhetővé teszi.

I_Site Starter csomag

A Toyota okostargoncáinak ingyenes tartozéka Flotta- és szervizelési adatokkal segíti a napra készen tartást. További információ

 

  • Flottaáttekintés
  • Üzemórák
  • Szervizkérelmek

Számlaadatok  

Az áttekintés alapvető információkat biztosít a bérleti és szervizszámlákról, a kapcsolódó számlaszámokról, számlázási dátumokról és költségekről.

Szervizmunkalapok

A funkció a Toyota-technikusok által elvégzett valamennyi szervizhez megjeleníti a hozzá való megrendelőlapot, amelyet Ön a munka befejezésekor aláírt.

 

Szervizelőzmények

A My Fleet rendszer hozzáférést biztosít a szervizelési adatokhoz, amelyek birtokában optimalizálhatja a szervizelési terveket, és meghosszabbíthatja a targonca élettartamát. Különféle adatokat vizsgálhat meg, többek között a következőket:

  • Leállások száma
  • Rendkívüli események
  • Javítások
  • Szervizelési időközök 

 

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Érdeklődöm

További részletek a VELUX központi raktárával kapcsolatban

A VELUX a világ vezető tetőablakgyártója. Termékei egy sor területen javítják az életminőséget, otthonosabb körülményeket teremtve a lakásban. Az I_Site flottakezelési rendszer ehhez nyújt támogatást. 

Velux esettanulmány >

Danske Fragtmænd a Toyota I_Site rendszerével fokozza a termelékenységet és a biztonságot

Danske Fragtmaend's Taulovi telephelyén vezette be a Toyota I_Site rendszerét, amellyel teljes rálátása lett a 42 targoncára.

Tudjon meg többet >

A Toyota bejárható állványrendszert szállít a Natures Menu cégnek

A Natures Menu számára a Toyota teljes körű megoldást ajánlott a fagyasztott kisállateledel tárolásához. A hűtőházban működő beállós rendszer majdnem 1000 raklap tárolására alkalmas.

Tudjon meg többet >

Az Ecochem rakatszállítókat és polcrendszereket alkalmaz

Az Ecochem International Willebroekban létesített új üzemében környezetbarát vegyi anyagok felhasználásával tűzgátló adalékok előállítását végzi. Az Ecochem nem csupán targoncákat vásárolt a Toyotától, hanem tőlünk szerezte be polcrendszereit és rakatszállítóit is.

Ecochem esettanulmány >

Összes törlése