I_Site Starter csomag

A hálózathoz csatlakozó, integrált telematikai eszközökkel felszerelt okostargoncák az I_Site Starter csomag segítségével már képesek lesznek az alapvető flottaadatok továbbítására.

Flottaáttekintés

Teljes áttekintést nyújt a hálózathoz csatlakoztatott okostargoncák különféle paramétereiről, többek között a következőkről:

  • Géptípus
  • Szériaszám
  • Gépek életkora
  • Megtett távolság
  • Szerviz- és bérleti szerződések típusai

Szervizigénylések leadása az alkalmazásban

A gyors és zökkenőmentes szervizválasz érdekében közvetlenül felveheti a kapcsolatot a szervizcsapattal; ehhez mindössze egy képpel ellátott üzenetet kell küldenie.

  1. Lépjen a szervizigényekhez.
  2. Válassza ki a flottalistából a targoncát.
  3. A megjegyzés mezőben írja le a problémát, és csatoljon egy képet.

 

Üzemórák

A megtett távolság és az üzemidő nyomon követése elősegíti a karbantartási időközök tervezését, amivel jócskán meghosszabbítható a targonca élettartama.

I_Site Starter alapfelszereltségként

2018 októbere óta a Toyota raktárházi targoncáinak alapfelszereltségéhez hozzátartozik az I_Site rendszer hardvere. Ha ez után az időpont után vásárolt raktárházi targoncát, de még nem használja fel a flottától jövő adatokat, az űrlapot kitöltve egyszerűen hozzáférhet néhány fontos adathoz az I_Site Starter rendszer vonatkozásában.

.

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Érdeklődöm

További részletek a VELUX központi raktárával kapcsolatban

A VELUX a világ vezető tetőablakgyártója. Termékei egy sor területen javítják az életminőséget, otthonosabb körülményeket teremtve a lakásban. Az I_Site flottakezelési rendszer ehhez nyújt támogatást. 

Velux esettanulmány >

Danske Fragtmænd a Toyota I_Site rendszerével fokozza a termelékenységet és a biztonságot

Danske Fragtmaend's Taulovi telephelyén vezette be a Toyota I_Site rendszerét, amellyel teljes rálátása lett a 42 targoncára.

Tudjon meg többet >

A Toyota bejárható állványrendszert szállít a Natures Menu cégnek

A Natures Menu számára a Toyota teljes körű megoldást ajánlott a fagyasztott kisállateledel tárolásához. A hűtőházban működő beállós rendszer majdnem 1000 raklap tárolására alkalmas.

Tudjon meg többet >

Az Ecochem rakatszállítókat és polcrendszereket alkalmaz

Az Ecochem International Willebroekban létesített új üzemében környezetbarát vegyi anyagok felhasználásával tűzgátló adalékok előállítását végzi. Az Ecochem nem csupán targoncákat vásárolt a Toyotától, hanem tőlünk szerezte be polcrendszereit és rakatszállítóit is.

Ecochem esettanulmány >

Összes törlése