8 tipp targonca vásárlásához

Targonca vásárlás első alkalmával nem magától értendő, hogy milyen dolgokra kell fókuszáljon. Reméljük, hogy az alábbi útmutatóval könnyebben kiigazodik.

Tippek & jó tanácsok

Toyota BT Reflex

Milyen típusú árukat mozgatnak, kezelnek?

Jó kiindulási pont lehet, hogy szemügyre veszi a mozgatni kívánt termékek, áruk típusát. Fontolja meg az alábbiakat:

1. Áruk: milyen típusú terméket szeretne mozgatni? Vegye figyelembe a méretét és a súlyát, ezek fogják alapvetően meghatározni a targonca specifikációit. Egy raklapmérettel dolgozik? A raklapon milyen formában helyezkednek el a termékek?

2. Raktározás: a raktárban hogyan és milyen formában tárolja az áruféleségeket? Például mennyire jellemző az Ön munkamenetére a FIFO vagy a LIFO?

3. Mozgatás: milyen formában oldható ez meg az Ön esetében? Egyszerűen csak az áruk vízszintes szállítására van szükség vagy a horizontális tárolásra és mozgatásra is?

4. Állványrendszerek: mik a pontos dimenziók? Az állványok és a polcok magasságát és mélységét is mérje meg. Ezáltal tudja azt meg, hogy a targoncának milyen magasra kell emelnie, hogy elérje a legmagasabb szintet is.

Toyota targonca

Milyen a raktár kialakítása?

5. Mennyezet: Milyen magasra emelhet a targonca? Milyen magasan lehet a villaemelő oszlop? Fordítson rá időt, hogy ezek a méretek mindig a birtokában legyenek,

6. Folyosók & ajtók: milen dimenziókkal rendelkeznek az ajtók? A raktárépület és a targoncák épségének megóvása érdekében különösen figyelembe kell venni az ajtók szélességét és magasságát, hogy zavartalanul lehessen közöttük közlekedni.

7. Folyosók: Mérje meg az összes útvonal szélességét és hosszát. Ellenőrizze le a padló anyagát és állapotát. Van esetleg lejtő vagy sík terepen kell majd dolgozni?

8. Távolság: mekkora távolságot kell megtenni az áruval? Az útvonalak hosszát és gyakoriságát mindig mérje fel.

Most már az útmutató áttekintését követően tudhatja, hogy milyen gépre van szüksége. Tudjon meg többet a konkrét targoncákról és vásárolja meg könnyedén és gyorsan online.

Termékkínálatunk

BT Levio 1,3 tonnás kompakt elektromos palettaszállító

BT Levio 1,3 tonnás kompakt elektromos palettaszállító

  • Kompakt kialakítás a keskeny folyosókhoz és a járműveken végzett munkához
  • Intuitív vezérlőkar az akár 208° kormányzáshoz
  • Kiváló minőségű, robusztus alváz
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Okostargonca: összekapcsolható, ellenőrizhető és fejleszthető
Összes törlése