Lean tanácsadás

Racionalizálási tanácsadásunk kifejezetten azon vállalkozások számára szól, amelyeknél már működik a racionalizált módszer. Ha már van néhány év tapasztalata a racionalizálás terén, azonban jobb eredményeket szeretne, tanácsot adunk a jövő teendőit illetően, és támogatást is nyújtunk.

A racionalizálási tanácsadás program során egy kijelölt racionalizálási szakértő dolgozik majd Önnel együtt a már működő folyamatokon, hogy az eljárásokat kívülről tekintve stratégiai jövőképet formálhasson a folyamatos fejlődés érdekében azért, hogy növelni tudja az ügyfelek racionalizált tevékenységeinek hatékonyságát. A racionalizálás fokának emeléséhez szükség lehet a személyzet oktatására, kaizen terv kidolgozására, a végrehajtás támogatására, illetve az Önnel szemben támasztott elvárásokra vonatkozó tanácsadásra.

A tanácsadás minden esetben egyedi, az adott cég igényeinek és kihívásainak megfelelően változik. Ha például a racionalizált vállalatvezetés területén kíván előrelépést elérni, akkor ennek megfelelően alakítjuk ki az értékelési struktúrát, és a tanácsokat is ennek alapján adjuk.

A Toyota racionalizálási tanácsadói a cégen belül már kiterjedt tapasztalatokat szereztek, és személyesen vettek részt az európai gyárak átalakítási, illetve integrálási folyamatában.

A racionalizálási tanácsadás program általában 6–12 hónapot vesz igénybe, amely során 30 napot töltenek el a Toyota Lean Academy tanácsadóival.

Ha többet szeretne tudni erről a modulról, vagy szakértőnkkel szeretné felvenni a kapcsolatot, töltse ki az alábbi űrlapot, mi pedig lehetőség szerint minél hamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Vissza a Toyota Lean Academy-hez >>

Lépjen kapcsolatba Lean csapatunkkal

Igen, szeretnék friss információkat kapni a jövőbeli lean képzésekről, betekintésről, tippekről és trükkökről.
Összes törlése