Proven Innovation
Az új BT Reflex 

Átértelmezett igények

A dönthető fülkétől a 360°-os kormányzásig, a váltóáramú energiától a regeneratív fékezésig, az átmeneti emelésvezérléstől az integrált telematikáig: A Toyota évek óta vezető szerepet tölt be az innovatív funkciók terén. Az új BT Reflex sorozattal új mércét állítunk fel a biztonság, az ergonómia és az energiahatékonyság terén.

Proven innovation

INTUITIVE

A tolóoszlopos targoncák gépkezelői gyakran a kollektíva legképzettebb tagjai. Az újonnan tervezett, ergonomikus és funkcionális vezetőfülke megkönnyíti, egyben biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a gépkezelők dolgát. 

INTERACTIVE

Az új és egyedi, interaktív érintőképernyő különböző funkciókkal rendelkezik, mint például a sebességszabályozás, az emelési magasság és a túlterhelésre vonatkozó figyelmeztetések. 

INTELLIGENT

A 10.000 csatlakoztatott targoncán végzett elemzéseink bebizonyították, hogy a lítiumion-akkumulátorok megfelelnek a tolóoszlopos targoncák alkalmazási követelményeinek. Így 3 energiacsomag közül választhat, hogy megtalálja az adott felhasználáshoz legmegfelelőbbet. Felelősségteljes döntés az életciklusra vetített költségek, a termelékenység és a környezet szempontjából.  

INSIGHT

A BT Reflex okostargoncákkal már alapfelszereltségként is a biztonság, a termelékenység és a hatékonyság új szintje áll rendelkezésre. A biztonság fokozása érdekében csak az arra jogosult gépkezelők számára teszi lehetővé az indítást, és megkönnyíti a Toyota I_Site flottakezelő rendszerrel való összekapcsolódást. 

Intuitív gépkezelői élmény

BT Reflex E sorozat

Új BT Reflex funkciók

Ismerje meg a teljes történetet

Nézzük meg, hogyan vélekedik Gustaf, a kutatás-fejlesztési részleg igazgatója az új, intuitív vezetőfülkéről. 

K+F igazgató beszámolója

Magas szintű kényelem

A maximális kilátás érdekében opcionálisan panoráma üvegtető is rendelhető. Az E-sorozatú modellek egyedülállóan dönthető fülkéje bevált innováció, amely csökkenti a terhelést. A termelékenység záloga az elégedett gépkezelő.

Kiváló kényelem

Az új, opcionális légrugós ülés biztosítja, hogy a gépkezelők kényelmesen végezhessék a nehéz munkát. Az utastér padlómagassága is könnyen, gombnyomással állítható, ami tovább javítja a gépkezelő ergonómiáját.

Minden a legjobb helyen

Az új Reflex új, jobb oldali kezelőegységgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy a gépkezelő preferenciái szerint mini joystick vagy többfunkciós kezelőszervet válasszon.

A lényeg a részletekben rejlik

További tárolóhelyek, mobiltelefon-töltőpont, sőt, opcionálisan még a tetőbe integrált Bluetooth hangszóró is rendelkezésre áll, így a gépkezelő egész műszakban hallgathatja kedvenc zenéjét. 

Interaktív érintőkijelző

Toyota BT Reflex interaktív érintőkijelző

Ismerje meg a teljes történetet

Hallgassa meg Sandy szoftverfejlesztőnk beszámolóját az új interaktív érintőképernyőről.

Szoftverfejlesztőnk beszámolója

Hozzáférés-vezérlés

Az új érintőképernyő könnyű interakciót tesz lehetővé a targonca és a gépkezelő között. Ennek hozadéka a magasabb szintű biztonság és termelékenység. PIN-kóddal vagy hozzáférést biztosító kártyával szavatolhatja, hogy csak az arra jogosult gépkezelők használhassák a targoncát.  

Tökéletes kontroll

Az új érintőképernyős kezelőfelület nem csupán a használat előtti alapvető ellenőrzést tartalmazza, hanem más biztonsági funkciókat is, mint például az automatikus sebességszabályozás, a villaszintezés és a központosítás. Első a biztonság! 

Emelési üzemmód

A teher emelése közben a gépkezelők folyamatos tájékoztatást kapnak az emelési magasságról, a teher súlyáról és a villa igazításáról, ráadásul a rendszer fontos figyelmeztetéseket is küldhet, amelyek például a túlterhelésre vonatkoznak. 

Testreszabott beállítások

Az érintőképernyő lehetővé teszi az olyan beállítások vezérlését, mint az emelési magassághatárok és a magasság előválasztása, valamint más, a műveletek szempontjából fontos teljesítményparaméterek.  

Intelligens energiaellátás

Lítium akkumulátor

Ismerje meg a teljes történetet

Nézzük meg, hogyan vélekedik értékesítési igazgatónk, Stefan, az új, intelligens energiaellátási megoldásokról.

Értékesítési igazgatónk beszámolója

Lítium-ion: Jövő a jelenben

A BT Reflex alapesetben a Toyota saját lítiumion-akkumulátorával van felszerelve. A gyors és egyszerű alkalmi töltéssel elkerülhető az akkumulátorok cseréje, így nincs szükség töltőhelyiségre. 

Tökéletes párosítás

A 10.000 csatlakoztatott targoncán végzett elemzéseink bebizonyították, hogy az intenzív felhasználásnak kitett tolóoszlopos targoncáknál a lítiumion-akkumulátorok kínálják a legjobb energiaellátási megoldást. Tökéletes párosítás a felhasználó és a környezet számára egyaránt. 

Kétszeres időtartam

A többi lítium-ion alapú rendszerhez hasonlóan, ez is karbantartásmentes és kevesebb napi gondozást igényel. Ez hosszabb élettartamot biztosít, amely megfelel a targonca életciklusának. A hatótávolság a munkaszünetekben történő töltés mértékétől függ.

3 különböző méret

A megfelelő töltési rendszer lehetővé teszi, hogy a targoncák még a legkisebb akkumulátorral is éjjel-nappal működjenek. A maximális rugalmasság jegyében 3 különféle opciót kínálunk 

 • Standard csomag
 • Intensive csomag 
 • Max csomag

Átfogó információ – I_Site

Csak az arra jogosult gépkezelők

Egyedi, PIN-kóddal védett gépkezelői profilok hozhatók létre az I_Site portálon, hogy csak a megfelelően képzett és jogosított személyek vezethessék a gépeket. A Smart Access kártyák tökéletesen integrálva vannak a gépkezelői felületbe.

Fokozott biztonság

A használat előtti ellenőrzés egy intelligens I_Site-funkció, amely a BT Reflex gépkezelői felületébe van beépítve, hogy a gépkezelők minden műszak előtt automatikus ellenőrzést végezzenek – javítva ezzel a megbízhatóságot és a biztonságot.

Üzenetek a targoncán keresztül

Ez az I_Site funkció az új gépkezelői felületen keresztül mindkét irányban lehetővé teszi az üzenetek egyszerű küldését, vagyis küldhetők a targoncára és a targoncáról egyaránt. Probléma esetén a gépkezelő riasztást küldhet, a szerviztechnikus pedig üzenetet küldhet a gépkezelőnek, hogy térjen vissza a bázisra. 

Ütközések kezelése

A BT Reflex ütközésérzékelői információt szolgáltatnak az ütközésekről. Az eseményre és a gépkezelőre vonatkozó információk az I-Site flottakezelő rendszeren keresztül a biztonságosabb és költséghatékonyabb működés érdekében segíthetnek megelőzni és elkerülni a csatlakoztatott intelligens targoncák, továbbá az infrastruktúra károsodását.

Ismerje meg az új Reflex családot

BT Reflex R sorozat

Nagy teljesítmény

 • Emelési magasság: Legfeljebb 13 m
 • Emelési kapacitás: Legfeljebb 2,5 t
 • Kiváló stabilitás és átmeneti emelésvezérlés

Tovább a termékekhez

BT Reflex E sorozat

Dönthető fülkével

 • Emelési magasság: Legfeljebb 13 m
 • Emelési kapacitás: Legfeljebb 2,5 t
 • Csökkenti a gépkezelői terheket

Tovább a termékekhez

BT Reflex O sorozat

Beltéren és kültéren egyaránt

 • Emelési magasság: Legfeljebb 7,5m
 • Emelési kapacitás: Legfeljebb 1,6 t
 • Tartós kerekek és nagy hasmagasság

Tovább a termékekhez

Érdeklik a további részletek?

GYIK

Kérdése van?

Összes törlése