Mozgásban lévő gépek, szárnyaló termelékenység

Senki nem szeret tétlenül ácsorogni. Ez alól természetesen az okostargoncák sem kivételek, amelyek biztosítják az üzletmenet zavartalanságát. A flottateljesítmény nyomon követésével minimalizálható az állásidő, maximalizálható a raktár és más helyszínek termelékenysége.

Jobb kihasználtság a hálózathoz való csatlakoztatás nyomán

Külön-külön minden egyes targonca működését és a logisztikai folyamatokat nyomon követni néha meglehetősen nehéz feladat. Ismert tény, hogy a villástargoncákból álló flották kihasználtsága átlagosan mindössze 35 százalék körül mozog, emiatt nagyon fontos feltárni, hogy hol lehet javítani a helyzeten.

A Toyota targoncák és az I_Site rendszer adatainak birtokában pontosan nyomon követhető és optimalizálható a kihasználtság, szinte nullára csökkenthető az elpazarolt idő és erőforrás mennyisége. A termelékenységi szint és a pénzügyi megtakarítások között szoros kapcsolat áll fenn, és akár még az is kiderülhet, hogy elegendő a jelenleg rendelkezésre álló méretű flotta, csak hatékonyabban kell kihasználni.

Jogosítványok érvényességének nyilvántartása

Ha a targoncák már működésre kész, jó állapotban vannak, jöhetnek a gépkezelők, illetve a vezetők. Az I_Site alkalmazás jól áttekinthető és részletes összefoglalást készít a gépkezelőkről, amellyel egyszerűen nyomon követhető a gépkezelők képzése és tudásuk napra készen tartása, és ellenőrizhető, hogy rendelkeznek-e érvényes jogosítvánnyal.

Mérés és összehasonlítás az okos teljesítménymérés jegyében

Ha több helyen működő cégnél használja az I_Site alkalmazást, kihasználhatja az okos teljesítményérés előnyeit is. A különféle helyeken üzemelő flották teljesítménymutatóinak összehasonlítása segít a teljesítménybeli hiányosságok feltérképezésében, és a megfelelő megoldás kidolgozásában.

Hosszabb élettartamú okostargoncák

A termelékenység és a nyereséges működés szempontjából kiemelten fontos a rendelkezésre állás. A targoncáknak igény szerint mindig rendelkezésre kell állniuk. Az I_Site alkalmazással elemezhetők a teljesítményadatok, optimalizálható a szerviz és a karbantartás, valamint a működés hatékonysága. Mindezen adatok birtokában biztos lehet a befektetés létjogosultságát illetően, valamint lehetősége van a gépek élettartamának meghosszabbítására és a teljes tulajdonlási költség optimalizálására is.

Az Önnek leginkább megfelelő csomag: I_Site Explorer

Vissza az I_Site oldalra >>

További részletek a VELUX központi raktárával kapcsolatban

A VELUX a világ vezető tetőablakgyártója. Termékei egy sor területen javítják az életminőséget, otthonosabb körülményeket teremtve a lakásban. Az I_Site flottakezelési rendszer ehhez nyújt támogatást. 

Velux esettanulmány >

Danske Fragtmænd a Toyota I_Site rendszerével fokozza a termelékenységet és a biztonságot

Danske Fragtmaend's Taulovi telephelyén vezette be a Toyota I_Site rendszerét, amellyel teljes rálátása lett a 42 targoncára.

Tudjon meg többet >

A Toyota bejárható állványrendszert szállít a Natures Menu cégnek

A Natures Menu számára a Toyota teljes körű megoldást ajánlott a fagyasztott kisállateledel tárolásához. A hűtőházban működő beállós rendszer majdnem 1000 raklap tárolására alkalmas.

Tudjon meg többet >

Az Ecochem rakatszállítókat és polcrendszereket alkalmaz

Az Ecochem International Willebroekban létesített új üzemében környezetbarát vegyi anyagok felhasználásával tűzgátló adalékok előállítását végzi. Az Ecochem nem csupán targoncákat vásárolt a Toyotától, hanem tőlünk szerezte be polcrendszereit és rakatszállítóit is.

Ecochem esettanulmány >

Összes törlése