Optimalizálja a hálózathoz csatlakozó okostargoncák környezetvédelmi mutatóit

A fenntarthatóságot szem előtt tartó gondolkodásmód ebben a szakmában azzal is jár, hogy az erőforrások takarékos felhasználása, valamint a CO2-kibocsátás csökkentése érdekében érdemes megfontolni a targoncák teljesítményének és az akkumulátorok élettartamának optimalizálását. A hálózatos rendszer, valamint az I_Site alkalmazás pontosan ebben segít.

Hosszabb élettartamú akkumulátorok

A hálózathoz csatlakozó okostargoncáknál automatikusan nyomon lehet követni az I_Site alkalmazásban az akkumulátorok töltési ciklusait, amivel optimalizálható a kihasználtság, és csökkenthető a szervizigény.

Páratlanul magas szintű rendelkezésre állás

Az I_Site alkalmazás okos megfigyelési funkciónak köszönhetően mindig csak a legszükségesebb műveleteket kell elvégezni, általánosságban javítható az anyagmozgató eszközök hatékonysága, valamint meghosszabbítható a teljes flotta élettartama.

Az Önnek leginkább megfelelő csomag: I_Site Explorer

További részletek a Toyota lítiumion-akkumulátoraival kapcsolatban >>

További részletek a VELUX központi raktárával kapcsolatban

A VELUX a világ vezető tetőablakgyártója. Termékei egy sor területen javítják az életminőséget, otthonosabb körülményeket teremtve a lakásban. Az I_Site flottakezelési rendszer ehhez nyújt támogatást. 

Velux esettanulmány >

Danske Fragtmænd a Toyota I_Site rendszerével fokozza a termelékenységet és a biztonságot

Danske Fragtmaend's Taulovi telephelyén vezette be a Toyota I_Site rendszerét, amellyel teljes rálátása lett a 42 targoncára.

Tudjon meg többet >

A Toyota bejárható állványrendszert szállít a Natures Menu cégnek

A Natures Menu számára a Toyota teljes körű megoldást ajánlott a fagyasztott kisállateledel tárolásához. A hűtőházban működő beállós rendszer majdnem 1000 raklap tárolására alkalmas.

Tudjon meg többet >

Az Ecochem rakatszállítókat és polcrendszereket alkalmaz

Az Ecochem International Willebroekban létesített új üzemében környezetbarát vegyi anyagok felhasználásával tűzgátló adalékok előállítását végzi. Az Ecochem nem csupán targoncákat vásárolt a Toyotától, hanem tőlünk szerezte be polcrendszereit és rakatszállítóit is.

Ecochem esettanulmány >

Összes törlése