Magas szintű kockázatkezelés és biztonsági felügyelet

Az I_Site alkalmazás hálózati funkcióinak jóvoltából vezérelheti a különféle eszközök használatát, elkerülheti a költséges baleseteket és károkat, egyúttal javíthatja kockázatkezelési tevékenységét is.

Targoncák sebességének figyelése

A targoncák ütközéseit gyakran a nem megfelelő sebesség okozza. Az I_Site rendszer a targoncák sebességének szabályozására is alkalmas, tehát megelőzhetők vele a kockázatos és veszélyes helyzetek.

 

Ütközések megfigyelése a költségek csökkentése érdekében

Ütközés során nem pusztán a gépkezelők vagy a raktárban dolgozó más kollégák sérülhetnek meg, hanem károsodhat a targonca, a polcrendszer, és sajnos gyakran az áruk is. Az ütközésérzékelőkkel ellátott okostargoncák teljes áttekintést nyújtanak az észlelt ütközésekről, lehet tudni, hogy mikor történtek, milyen sebességgel, ahogyan azt is, hogy miért. Ezen információ birtokában megállapítható az esemény kiváltó oka, és megakadályozható, hogy még egyszer előforduljon ilyen. Az ütközést követően azonnal lelassíthatja a targoncát, hogy csak lépésben haladjon, és egészen addig nem működik teljes teljesítménnyel, amíg az arra jogosult szerelő át nem vizsgálta, és vissza nem állította. Ha komolyabb esemény történik, a targonca teljesen zárolható.

  

Egy lépéssel előrébb a használat előtti ellenőrzés és biztonsági átvizsgálás segítségével

Az I_Site megkönnyíti annak nyomon követését, hogy melyik gépkezelő melyik targoncát vezetheti. A későbbi balesetek megelőzése és a targoncák kiváló állapotban tartása érdekében az I_Site alkalmazás előírhatja, hogy az arra jogosult személyek a targonca indítása előtt megadott ellenőrzéseket végezzenek el.

.

 

Távvezérlés – hatékony felügyelet mindenhonnan

Ha egyszerre több helyen is folyik a munkavégzés, azt nem mindig könnyű nyomon követni, főleg, ha mindezt távolról kell végrehajtani. Mindegy, hogy éppen hol tartózkodik, a gyeplőt soha nem szabad kiengedni a kézből, és mindenre a lehető leggyorsabban kell reagálni. Az I_Site mobilalkalmazásnak köszönhetően mindig tisztában lehet azzal, hogy mi történik, akárhol is van, és szükség esetén beavatkozásokat is végezhet.

Az Önnek leginkább megfelelő csomag: I_Site Explorer

 

Vissza az I_Site oldalra >>

Csatlakozzon Ön is az I_Site Team Challenge versenyéhez!

Miért ne kombináljuk a biztonságosabb vezetést előirányzó kezdeményezéseket a csapatszellemet javító játékkal? Vágjunk bele.

A Toyota I_Site alkalmazása kiválóan alkalmas izgalmas és hasznos vetélkedők megrendezésére

Kifejlesztettünk egy játékot, amelynek alapját az I_Site biztonsági adatai képezik. Az I_Site alkalmazás Team Challenge játékát elindítva a villástargoncák vezetői és más csapattagok versenyezhetnek egymással a biztonságosabb munkakörülmények elérésre érdekében. A gépkezelőknek szóló verseny folyamatosan jobb teljesítmények elérésére ösztönzi a kollégákat.

A Team Challenge versenyben 5–25 főt számláló csapatok (2–10) vehetnek részt, csapatonként egy vezető irányításával. A verseny 1–9 hétig tart. Az első alkalommal a Team Challenge versenyben részt vevő valamennyi versenyző megjelenik. A csapatok a normál munkavégzés során kihívják egymást a versenyre. A csapatok hetente kapnak visszajelzést, pontozzák őket, és jelentést is készül az általuk végzett munkáról, hogy mindenki pontosan tudja, hogy állnak a többiek.

A vetélkedő nem csupán a csapat, hanem a teljes gárda számára hasznos, hiszen mindenkinek jó, ha kisebb a sérülések, ütközések és balesetek kockázata, erősödik a csapatszellem és ügyesebbek lesznek a vezetők. A jó teljesítményt mindenképpen díjazással érdemes elismerni!

További információ, valamint feliratkozás az I_Site Team Challenge versenyre

További részletek a VELUX központi raktárával kapcsolatban

A VELUX a világ vezető tetőablakgyártója. Termékei egy sor területen javítják az életminőséget, otthonosabb körülményeket teremtve a lakásban. Az I_Site flottakezelési rendszer ehhez nyújt támogatást. 

Velux esettanulmány >

Danske Fragtmænd a Toyota I_Site rendszerével fokozza a termelékenységet és a biztonságot

Danske Fragtmaend's Taulovi telephelyén vezette be a Toyota I_Site rendszerét, amellyel teljes rálátása lett a 42 targoncára.

Tudjon meg többet >

A Toyota bejárható állványrendszert szállít a Natures Menu cégnek

A Natures Menu számára a Toyota teljes körű megoldást ajánlott a fagyasztott kisállateledel tárolásához. A hűtőházban működő beállós rendszer majdnem 1000 raklap tárolására alkalmas.

Tudjon meg többet >

Az Ecochem rakatszállítókat és polcrendszereket alkalmaz

Az Ecochem International Willebroekban létesített új üzemében környezetbarát vegyi anyagok felhasználásával tűzgátló adalékok előállítását végzi. Az Ecochem nem csupán targoncákat vásárolt a Toyotától, hanem tőlünk szerezte be polcrendszereit és rakatszállítóit is.

Ecochem esettanulmány >

Összes törlése