Üdvözöljük a Toyota Ügyfélszolgálatán

Segítségre van szüksége, hívjon minket bátran!

Spóroljon időt, küldje el kérdését online, így szakembereink a lehető leghamarabb segíteni tudnak Önnek.

Szállítás

A Toyotánál mindig szem előtt tartjuk a "just in mind" alapelveket. A legnépszerűbb palettázóinkból helyi raktárkészletet tartunk, hogy Önnek minél hamar eljuttathassuk a megrendelt terméket. A különböző termékekre vonatkozó hozzávetőleges szállítási időről minden esetben informáljuk Önt. 

Ha Ön több különböző terméket vásárol webshopunkban, előfordulhat, hogy kiszállítás nem egyszerre, hanem különböző napokon történik. Kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba, ha a szállítás során bármilyen probléma merült volna fel (nem az előre megadott napon/időpontban/stb történt).

A kiszállításokat egy erre szakosodott szállítmányozási cég végzi el munkanapokon, normál munkaidőben. Jelenleg csak Magyarország területére szállítunk.

Fizetési lehetőségek

A számlát a kiszállítás napjával, 8 napos fizetési határidővel állítjuk ki és küldjük az áruval. Ha eszközfinanszírozásra lenne szüksége, kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Örömmel segítünk Önnek.

 

A fizetés részletes feltételeiről a Felhasználási feltételek menüpontban tájékozódhat

Saját fiók

Miután Ön feladja a rendelését, vagy targoncabérlettel/szervizzel kapcsolatos kérését, mi automatikusan készítünk Önnek egy saját fiókot. Így Ön folyamatosan nyomon tudja követni a rendelése aktuális állapotát.

A Toyotánál a biztonságot, és a megbízhatóságot mindig szem előtt tartjuk. Garantáljuk online ügyfélbiztonságát SSL tanúsítvány segítségével (DigiCert).

Tudjon meg többet az adatvédelmi irányelveinkről.

Belépés a Saját fiókba

Összes törlése