Legyen fény a munkahelyen

Különböző funkciókkal, színekkel és fényerősséggel rendelkező világítótestek széles választéka áll rendelkezésre tartós kivitelben, hogy intenzív használat esetén is hosszú távú megoldást nyújthassunk. Ha a biztonság fokozásán van a hangsúly, a lámpák figyelmeztető rendszerként szolgálhatnak a balesetek megelőzésére. Segítségükkel a targoncavezetők jobban látnak, így nagyobb biztonsággal és magabiztosabban végezhetik munkájukat, javítva ezzel az általános termelékenységet.

...fényszórókkal

A targoncák leggyakrabban használt világítási tartozékai a fényszórók. Akár rosszul megvilágított környezetben, akár szabadban, akár éjszakai műszakban dolgozik, a vezető számára fontos a hatékony és erős megvilágítás, illetve a jó láthatóság.

Különböző fényerősségű változatok kaphatók.

...hátsó lámpákkal

A lámpák különböző funkciókat láthatnak el, lehetnek például tolatólámpák, féklámpák vagy irányjelzők. A világító lámpák jelzik, hogy a targonca éppen használatban van, ráadásul hátulról jobban is látható a targonca. Ez kulcsfontosságú tényező a forgalmas, nagy átmenő forgalmú helyeken.

...speciális lámpákkal

– Biztonsági spotlámpa és egyéb színes LED-es lámpák: a targonca előtt vagy mögött színes fénysugárral figyelmeztessék a gyalogosokat és más járművezetőket a közelben lévő targonca jelenlétére. Zajos helyeken sokkal hasznosabbak, mint a sziréna vagy a hangjelző.
– Villogó fények: figyelmeztető fények, általában különböző villogó beállításokkal vagy extra tartós kivitelben kaphatók.

Világítással kapcsolatos termékek megtekintése

Válogatás világítástechnikai termékeinkből

Összes törlése