Toyota Lean Academy program

Még csak most kezdett gondolkodni a racionalizáláson, vagy fokozatosan kívánja megismerni a racionalizálási folyamat egyes lépéseit? Minderre a Toyota Lean Academy az ideális program.

Ennek a módszernek a segítségével mélyrehatóan megismerkedhet az egyes területek sajátosságaival, és a program helyi bevezetése során láthatja, hogy saját környezetében miképpen alakulnak az eredmények. A program 10 modult tartalmaz, amelyben szerepel kezdeti értékelés és a felső vezetésnek szóló képzés is; a modulok célja a racionális gondolkodásmód alapjainak megismertetése. A program 1 évig aktív (igény szerint természetesen hosszabban). A modulok bemutatása az alábbi felépítést követi:

  1. Elméleti bevezetés – Háttér, rendeltetés, alkalmazás és megoldandó problémák
  2. Gemba workshop – A program gyakorlati alkalmazása az ügyfél által kiválasztott területen

  3. Jövőkép – A következő modul végrehajtására vonatkozó terv kialakítása, majd utánkövetés

Az érintett folyamatok kiterjedtségétől függően a program vagy az ügyfél egy kiemelt területével foglalkozik, vagy pedig a folyamat teljes egészével, feltéve, hogy elég kicsi ahhoz, hogy egyben lehessen kezelni. A program zárásaként ugyanazt az értékelést végezzük el, amivel az egész kezdődött. Így tisztán láthatóvá válik a kiindulási állapothoz képesti előrehaladás, és a kurzus az eredmények függvényében bronz, ezüst vagy arany minősítéssel zárul. A kurzus végén a résztvevők az elért eredmények elismeréseként diplomát is kapnak. Az értékelés egy évig érvényes, és évente újabb értékelés után megújítható.

A rendelkezésre álló többi lehetőséghez hasonlóan a Toyota Lean Academy program is nagyfokú elhivatottságot követel meg a résztvevőktől a siker érdekében. A programot az ügyfél és a Toyota Lean Academy szakértőiből álló irányító bizottság vezeti, ezzel biztosítva, hogy a végrehajtásban részt vevő csapat tagjai a lehető legjobbak közül kerüljenek ki.

Ha többet szeretne tudni erről a modulról, vagy szakértőnkkel szeretné felvenni a kapcsolatot, töltse ki az alábbi űrlapot, mi pedig lehetőség szerint minél hamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Vissza a Toyota Lean Academy-hez >>

Lépjen kapcsolatba Lean csapatunkkal

Igen, szeretnék friss információkat kapni a jövőbeli lean képzésekről, betekintésről, tippekről és trükkökről.
Összes törlése