Lean képzés

A Toyota Lean Academy kurzusain lehetősége van elsajátítani azokat az egyedi módszereket, eszközöket és kulturális sajátosságokat, amelyeket a Toyotán belül már sikerrel alkalmaztunk.

Lehetősége van választani, hogy az oktatást saját létesítményeinkben (üzemeinkben vagy országos központjainkban), illetve saját munkahelyén veszi igénybe, annak függvényében, hogy igényeinek melyik módszer felel meg jobban. Ez a módszer azoknak az ügyfeleknek ideális, akik a racionalizálás egy bizonyos területével kapcsolatban kívánnak bővebb tudást magukba szívni, vagy belsősként kívánnak úttörői lenni a racionalizálási folyamatnak. Választhat az alábbi standard modulok közül, vagy pedig egyéni igényeinek megfelelően is kialakíthatjuk a képzést.

A standard képzési modul többnyire workshop alapú, elméleti áttekintéssel indul, majd a gemba gyakorlatok segítségével alapozza meg az elsajátított ismereteket. A témától függően 1–3 napig tart.

„A Toyota racionalizálási képzése és a gyár üzem közbeni megtekintése nyilvánvalóvá tette, hogy a munkatársak hatékonyan magukévá tették az elgondolás minden elemét, és mindezt a gyakorlatban is alkalmazzák.” – Lars van der Meulen, üzemigazgató, Signify.

Amennyiben érdeklődik racionalizálással foglalkozó képzési programjaink iránt, kérjük, regisztráljon az alábbi űrlap segítségével. Amennyiben a japán gyárainkban tartott képzések érdeklik, kérjük, hogy ezt írásban is jelezze, mi pedig értesítjük a következő induló programról.

Az eseménynaptárban megtekintheti, hogy európai szervizközpontjainkban mikor tartunk rendszeres képzéseket, ám a naptárban nemcsak képzések, hanem az ezekben a gyárakban szervezett exkluzív események is szerepelnek.

Vissza a Toyota Lean Academy-hez >>

Képzések
Összes törlése