Befektetés tervezés

A versenyképesség megőrzése és a nyereségesség maximalizálása érdekében a legtöbb cégnél időről-időre felmerül a befektetés szükségességének kérdése, aminek egyik fő célja a működési hatékonyság javítása. Manapság ez főként igaz, hiszen nap mint nap láthatjuk, hogy a technológia milyen rohamléptekben fejlődik.

A Toyota számára jól láthatók a változási lehetőségek is; az automatizálási folyamatoknak a cég több részén is progresszív módon való bevezetése, valamint a hálózati rendszerekben rejlő előnyök kihasználása. A siker záloga azonban az, hogy az egyes folyamatokat mindig alapos elemzésnek vessék alá, illetve, hogy a folyamatok a befektetés előtt a lehető legjobban optimalizálva legyenek.

Nyilvánvaló számunkra, hogy későbbi tevékenységeik tervezése során számos ügyfelünk hasonló kihívásokkal néz szembe. Azt is tudjuk, hogy több ügyfelünk számára előnyös lenne, ha az automatizálásba való intenzív befektetés előtt saját folyamataikat javítanák. Ezért vizsgáljuk meg közösen, hogy racionalizálási szempontból mennyire tekinthetők alkalmasnak az egyes folyamatok az automatizálásra. Saját gyárainkban már egyszer mi is szemtanúi voltunk a változásoknak, az automatizálás bevezetése előtt nálunk is hasonló folyamatok mentek végbe; az ekkor szerzett tapasztalatok birtokában megbízható segítséget nyújtunk.

A Toyota Lean Academy befektetéstervezési szolgáltatása szakértői elemzéseket és tanácsadást kínál annak érdekében, hogy a racionalizálási elveket a hozzáadott érték és a minőség maximalizálása érdekében pontosan fel lehessen mérni.

A befektetéstervezés során átlag 5–10 napot kell együtt tölteni a Toyota racionalizálási szakértőivel.

Ha többet szeretne tudni erről a modulról, vagy szakértőnkkel szeretné felvenni a kapcsolatot, töltse ki az alábbi űrlapot, mi pedig lehetőség szerint minél hamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Vissza a Toyota Lean Academy-hez >>

Lépjen kapcsolatba Lean csapatunkkal

Igen, szeretnék friss információkat kapni a jövőbeli lean képzésekről, betekintésről, tippekről és trükkökről.
Összes törlése