Világítsa meg munkahelyét

Különböző funkciójú, színű és fényerősségű világítások széles választéka áll rendelkezésre - tartós kialakítással az intenzív környezetekben való tartós használat céljából. Ha javítani akarja a biztonságot, akkor a fények figyelmeztető rendszerként szolgálhatnak a balesetek megelőzéséhez. Vagy, ha a gépkezelőknek kíván jobb láthatóságot biztosítani, a biztonságosabb és magabiztosabb vezetés érdekében, javítva az általános termelékenységet

....fényszórókkal

A fényszórók a targoncákon leggyakrabban használt világítási kiegészítők. Függetlenül attól, hogy rosszul megvilágított környezetben, szabadban vagy éjszakai műszakban történik a munkavégzés – láthatóságot biztosít a gépkezelő számára. Több különböző fényerőszinttel kapható

... hátsó lámpákkal

Az ilyen típusú fények különböző funkciókat tölthetnek be, mint például tolatólámpák, megállást jelző lámpák és irányjelzők. Ezeknek az előnye az, hogy jelzik, ha a targonca használatban van, javítva a targonca láthatóságát hátulról. Ez kulcsfontosságú a nagy forgalmú műveletek során, amikor jelentős az átmenő forgalom.

... speciális lámpákkal

- Kék spotlámpa és egyéb színes LED lámpák: céljuk, hogy vizuálisan figyelmeztessék a gyalogosokat és más gépkezelőket a közelben lévő targoncák jelenlétére azáltal, hogy színes fénysugarat bocsátanak ki a targonca előtt vagy mögött. Ez különösen hasznos riasztók vagy szirénák helyettesítésére zajos működési környezetben.
- Villogó fények: figyelmeztető fényként szolgálnak, általában különféle villogó beállításokkal vagy rendkívül tartós kivitelben kaphatók.

Fedezze fel az összes világítási termékünket

Termékkínálatunk

Összes törlése