Ismerje meg, miért választotta a Rozenhoeve az LWI160 típusú lítiumionos targoncánkat

A Rozenhoeve tejgazdaság nemrégiben vásárolta meg a Toyota lítiumion-akkumulátoros meghajtású, BT Levio LWI160 típusú, elektromos raklapszállító targoncáját. Az alábbi történet a típussal kapcsolatos érdekességeket mutatja be.

Adatok

Lítiumionos tápellátás kompakt kivitelben

Az Eierhandel Rozenhoeve cégnek mindenképpen korszerűsítenie kellett, mivel a kis kézi palettázók már nem bírták a nehéz munkát. Végül az LWI160-ra esett a választás, amely egy kis méretű, kompakt kialakítású, lítiumionos akkumulátorral meghajtott raklapszállító targonca. „Minden nap használom az LWI160-at, mivel ez egy kompakt gép, amelyet nagyon könnyű kezelni. Ideális a teherautóban való használatra, amikor az ügyfeleknek szállítunk” – emeli ki Peter Vanderhaegen, a Rozenhoeve tulajdonosa.

Átállás manuális üzemről elektromosra

„Egyre több ügyfélnek szállítunk, így a szállítmányok súlya is egyre nagyobb. Az új gépet keresve a Toyota Material Handling mellett döntöttünk.

Már 16 éve vagyunk az ügyfelük és mivel elégedettek vagyunk a szolgáltatással, ismét a Toyotát választottuk” – érvel Peter. „A gép keresése során az értékesítési képviselő hatékony támogatást nyújtott. Minden kérdésemre gyorsan tudott válaszolni, és egy bemutató targoncát (LWI160) javasolt” – mondja Peter. A cég először nem szeretett volna lítiumion-akkumulátorral működő berendezést vásárolni. A tesztidőszak után azonban gyökeresen megváltozott a vállalat véleménye.

Könnyű töltés a teherautó belsejében

„A gép kompakt, könnyen kezelhető és jó rálátást biztosít a villára. Előnye, hogy a szünetekben könnyen tudunk alkalmi töltést végezni. Ha pedig invertert szerelünk a teherautóba, akkor menet közben is tölthetjük az akkumulátort. Ez nyilván rendkívül hasznos!”

„Nagyon elégedettek vagyunk a géppel, csak ajánlani tudom a forgalmazási ágazatban dolgozó kollégáknak” – foglalja össze egy mondatban az új targonca előnyeit Peter Verhaegen.

Összes törlése