Új modellek a Toyota BT Reflex termékcsaládban Szűkfolyosós és hűtőházi targoncák

Új modellek a Toyota BT Reflex termékcsaládban: keskeny kivitelű és hűtőházi targoncák

A Toyota Material Handling BT Reflex tolóoszlopos targoncacsaládja két új taggal bővült. Az R, E és O sorozat közelmúltbeli frissítései mellett a keskeny kivitelű sorozat (N sorozat) is továbbfejlesztésre került, amely ideális megoldás tömbös tároláshoz. Az R, E és N sorozat a szintén frissített hűtőházi változatnak köszönhetően a hűtőházi körülményekhez is optimalizálható.

Kategóriaelső, tolóoszlopos targoncáink új kiegészítőkkel bővültek, hogy még több ügyfélalkalmazás számára nyújtsunk további előnyöket.  Bevált, innovatív megoldásainkat és a Kaizen értékrendet követve célunk, hogy ügyfeleink igényeihez igazodva folyamatosan megújuljunk. Az új BT Reflex gépek nagyon intuitív és interaktív vezetési élményt és intelligens energetikai megoldásokat kínálnak – mondta Craig Walby, a Toyota Material Handling Europe termékigazgatója.

A Reflex termékcsalád első frissítése a keskeny kivitelű tolóoszlopos targonca (N sorozat). Az N sorozat egy kompakt, keskeny kivitelű alvázzal rendelkező targonca, amely kiválóan alkalmas a tömbös tárolásra, blokkos rakodásra vagy bejárható állványrendszerekben történő használatra. Kétféle teherbírású: 1,4 t és 1,6 t; az N sorozat emelési magassága 1,5 méterrel, 8,5 méterről 10 méterre nőtt.

A hűtőházi változat is számos szempontból jelentős fejlesztéseken esett át, s akár fűtött fülkével is rendelhető az R, E és N sorozatból. A hűtőházi modelleket -30 °C fokos hideg környezetre tervezték, ötféle teherbírással állnak rendelkezésre: 1,4 t, 1,6 t, 1,8 t, 2 t és 2,5 t. Ezek a gépek 13 méteres oszloppal is elérhetők.

A standard hűtőházi változat nyitott vezetőfülkével rendelkezik, és hideg környezetben való használatra van kialakítva. Ez a kivitel felszerelhető szigetelt, fűtött fülkével (opcionális), ami előnyös a járművezetők egészségére, biztonságára és termelékenységére nézve, különösen akkor, ha több órán keresztül fagyos körülmények között kell dolgozniuk. Az ablakok és az átlátszó tető fagymentes marad, hogy a láthatóság maximális legyen.

A keskeny kivitelű és a hűtőházi használatra tervezett targoncák egyedülálló jellemzői és páratlan rugalmassága biztosítja, hogy a rakományt nagyon pontosan, akár nagy sebességgel is kezelhessék, anélkül, hogy a járművezető vagy a rakomány veszélybe kerülne. A gépkezelők szerint igazi élmény ezekkel a gépekkel dolgozni, mivel nem csak egyszerű színes érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek, hanem ergonomikus kialakításúak is, így extra kényelmet nyújtanak, és minden kezelőszerv elérhető közelségben van rajtuk. A gépek a Toyota technológiáján alapuló lítiumion akkumulátorokkal vannak felszerelve. A targoncák a Toyota I_Site flottakezelő rendszerével is kaphatók.

A BT Reflex termékcsalád célja továbbra is az, hogy biztonságosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tegye a magasban végzett munkákat. Ismerje meg alaposabban ezeket az innovatív, tolóoszlopos targoncákat, és találja meg az Ön igényeinek megfelelő targoncát.

Itt a teljes tolóoszlopos BT Reflex termékcsaládot megtekintheti

További információkra van szüksége?

Ha kérdése van, vegye fel Velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Összes törlése