Illusztráció, ahogyan a hatalmas kulcsot tartják

Egészséges munkahelyek – a veszélyes anyagok helyes kezelése

A Toyota Material Handling Europe kiemelten kezeli a munkavédelmi szempontokat, vagyis ügyfeleink és munkatársaink egészségét és biztonságát. Elkötelezettségünk hangsúlyozása érdekében immáron 8 éve vagyunk az EU OSHA kampány partnerei.

Biztonságosabb munkavégzés

A 2018-19. évi „egészséges munkahelyek – a veszélyes anyagok helyes kezelése” kampánnyal dolgozóink számára egészségesebb és termelékenységi szempontból kedvezőbb munkakörnyezetet szeretnénk kialakítani. A biztonsági és egészségügyi kockázatok hatékony kezelése mindenkinek előnyére válik. A megfelelő gyakorlatok alkalmazása kollégáink, a társadalom és egészében véve a cég szempontjából is kedvező hatással bír.

A veszélyes anyagoknak való munkahelyi kitettséggel járó kockázatok hatékony kezelése csak akkor lehetséges, ha a munkahelyen mindenki alapos tájékoztatást kap az esetleges kockázatokról, valamint a megelőzésükre használható eljárásokról. A munkahelyi balesetek és az egészségre káros helyzetek megelőzésének egyik fontos állomása a kockázatok felszámolását szorgalmazó vállalati kultúra kialakítása, amelynek fontos része, hogy a munkavállalók mindegyike tisztában legyen azzal, hogy a munkavédelmi szempontok betartása a vállalat egészét tekintve nagyon fontosak.

Ismerje meg a fenntarthatósági célkitűzéseinket >

Egészséges munkahelyek logója

Minden egy helyen

Amennyiben további információra van szüksége a munkahelyi egészségvédelemmel és biztonsággal kapcsolatban, látogasson el az EU-OSHA saját wikipédia oldalára. Az OSHwiki egy könnyen frissíthető, szerkeszthető és lefordítható hiteles információforrás, amely a munkavédelmi közösség és mindenki más számára hozzáférhető.

 

Egészséges munkahelyek – Helyes Gyakorlat Díjak

Az Egészséges munkahelyek – Helyes Gyakorlat Díjak elismerés célja, hogy konkrét szervezetek bemutatásával Európa-szerte szemléltesse a jól bevált gyakorlatokat és megossza a fontos tudnivalókat. Szeretnénk, ha összes kollégánk, európai munkaadóink és üzleti partnereink, továbbá szakembereink munkahelyi szinten is részt vennének az egészséges és biztonságos munkahelyek kialakítását célzó programban. A győztesek a 2019 áprilisában megtartott eredményhirdetésen vehetik át a jól megérdemelt díjakat.

Részvételi feltételek >

 

2018.08.27.

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Tekintse meg targoncáinkat

Fenntartható fejlődés

Közösen biztonságosabbá tehetjük a folyamatokat, többet tehetünk környezetünkért, és optimalizálhatjuk az üzleti folyamatokat.

Tudjon meg többet

Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >>

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >

Összes törlése