A raktárban bizonyos távolságok túl nagyok a gyalogláshoz, de túl kicsik ahhoz, hogy targoncát használjon. Ehelyett választhat rollert: Néhány láblökést követően minimális erőfeszítéssel eljuthat A-ból B-be, szerszámokat vagy a csatlakoztatott kerekes kocsin lévő egyéb felszereléseket cipelve. A rollerekre minden iparágban szükség van: a gépjárműipartól a gyártáson át a repülőterekig és az e-kereskedelemig. Szerszámok és kisebb megrendelések mozgatásához rendkívül hasznos.

Még nehéz szerszámok szállításakor is gördülékeny

A munkahelyi rollerek először 1970-ben a kórházakban jelentek meg, napjainkra pedig már modern, frissített verzióban áll rendelkezésre. A termék évtizedes gyártása során tökéletesítettük a minőséget, a részleteket és a működést. Tisztában vagyunk a munkahelyek kialakításával és a rollert ténylegesen használó emberek mindennapi igényeivel. A 86-os típust a gyártási éve alapján neveztük el, és azóta tökéletesítettük annak minőségét, részleteit és működését. Rendkívül simán gurul, és nehéz szerszámok szállításkor is könnyen kezelhető. Egy hatásos lábfék szabályozza a hátsó kerekek forgását, ezzel mindkét kéz felszabadul a kormányzáshoz, szükségtelenné téve a kézzel történő fékezést.

Svédországban készült

A roller Svédországban készült acél és fa felhasználásával, ezáltal újrahasznosítható és visszajuttatható a gyártási körforgásba, tehát fenntartható megoldást jelent. A gyártási hibákra életre szóló garanciával kapható, ügyfeleink pedig évtizedeken át használják naponta.

Az egyetlen hátrány? Népszerűségük a munkatársak körében. A megoldás: fektessen be néhány további példányba, és gördüljön tovább.

Tekintse meg rollereinket és kerekes kocsijainkat

Rollereink és kerekes kocsijaink választéka

Összes törlése