7 ok, hogy miért béreljen targoncát

Ha az anyagmozgatási műveletek különösebb probléma nélkül működnek és elégedett a targonca flottájával, ilyen esetekben is szüksége lehet extra segítségre a kereslet magasabb szintjének kielégítésének érdekében. A rövid távú bérletet gyakran a logisztikai iparág szokta igénybe venni, de az év bármely időszalában előfordulhat olyan periódus, hogy rövidebb periódusra flottabővítés szükségeltetik.

Flottamérettől függetlenül, ez a lehetőség mindig jól jöhet. Tekintse meg az alábbi előnyöket.

1. Nincs szükség nagyobb invesztálásra

Ha vásárolna egy targoncát üzletének bővítésének érdekében, ugyanazt az összeget másra is használhatná. Miért nem használná ki a rövid távú bérletet? Ha a kereslet továbbra is magas lesz a jövőben, akkor fontolóra veheti a targonca megvásárlását, de ha nem, akkor a rövid távú bérlettel hosszú távon jelentős pénzmennyiséget takarított meg.

2. Kipróbálhatja a targoncát, mielőtt megvásárolja

A megfelelő targonca megszerzése nagyon fontos és nem egy olyan döntés, amit sietve, kapkodva hozunk meg. Ezt segítve, bérelhet tőlünk rövid időre targoncákat, hogy a vásárlás előtt ki is próbálja az adott gépet.

3. A költségeket már az elejétől kezdve tudni fogja

A pénzügyi sztály életét is könnyebbé teheti a rövid távú bérleti megoldással. A bérleti költségek már az időszak kezdetén meg lesz határozva, ez azt jelenti, hogy a költségek kiszámíthatóak és tervezhetőek lesznek.

4. Rövid határidő? Nem probléma

Az egyik legfontosabb előnye a rövid távú bérleti megoldásnak, hogy a megrendelés és a kiszállítás között nagyon rövid idő tellik el. Nem kell megvárni azt az időtartamot, amíg az adott terméket legyártják, ami azt jelenti, hogy már jóval előbb számíthat nagyobb kapacitásra.

5. Bármikor felmondhatja a szerződést

Lehet, hogy a bérelt targonca segített egy sűrűbb karácsonyi időszak teljesítésében, de mi történik utána? Ahelyett, hogy egy targonca csak a sarokban állna, amikor a forgalom visszatéri az átlagos szintre, egyszerűen csak visszaadja a bérelt targoncát.

6. Szerviz szolgáltatás

A raktárak kihívásokkal teli környezetben működnek, habár minimalizálhatóak a balesetek. de soha nem lehet teljes mérétkben kiküszöbölni. Szerencsére szerviz szolgáltatást is nyújthatunk annak érdekében, hogy a targonca maximális üzemidejét biztosítsuk.

7. Széles termékpalettából választhat

Amikor bérel egy targoncát egy rövid időszakra, nem a gyártás alatt lévő targoncákra korlátozódik a kínálat. A bérelhető targoncák széles választékában különböző évjáratú és állapotú targoncák szerepelnek, ezáltal teljesen mindegy, hogy milyen alkalmazásra vagy milyen áron szeretne egy gépet, szinte biztos, hogy könnyedén megtalálhatja a megfelelő targoncát.

A megnövekedett piaci igények idején egy nagyszerű lehetőség a rövid távú bérlet, de nemcsak ez az egyetlen időszak, amikor megfelelő választás a rövid távú targonca bérlet.

Találja meg a megfelelő targoncát
Összes törlése