Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Toyota Production System

Gyártásunk a lean alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel. Így mindent megfelelő időben tudunk legyártani, és zökkenőmentes munkamenetet hozunk létre. Eközben folyamatosan ellenőrizzük a minőséget, és fejlesztjük folyamatainkat.

Hogyan lehet hasznára a TPS?

 • Kiváló minőség 
 • Ár-érték arány
 • Pontos szállítás
 • Környezetbarát
 • Egészség és munkavédelem

A TPS lehetővé teszi, hogy minőségi, költséghatékony és időben leszállított termékeket gyártsunk. A gyártási folyamat során tekintettel vagyunk a környezetre, ezért a termékeket élettartamuk végén újrahasznosítjuk. Emellett pedig biztonságos munkahelyet teremtünk munkavállalóink és ügyfeleink számára is.

Hogyan biztosítja a TPS a targoncák minőségét?

 • Pontos időben
 • Jidoka: a problémák láthatóvá tétele
 • Kaizen: folyamatos fejlődés

Targoncáink tervezésekor az innovációt és a jövőbeli logisztikai trendeket tartjuk szem előtt, valamint a kutatás és fejlesztés területét is folyamatosan erősítjük. Targoncáink több mint 95%-át saját európai gyárainkban – Svédországban, Franciaországban és Olaszországban – gyártjuk, a Toyota Production System gyártási rendszernek megfelelően. Biztos lehet abban, hogy a tőlünk vásárolt targoncákat a Toyota szervizkoncepciónak megfelelően alapos vizsgálatoknak vetettük alá, és hogy élettartamuk során végig szervizeljük őket, amivel garantáljuk a minőséget. 

Egy női dolgozó munkavégzés közben

Mit jelent a TPS csapattagjaink számára?

 • Kiemelkedő szervezeti kultúra a biztonság, és minőség figyelembe vételével
 • Jól meghatározott felelősségi körök
 • Egyéni képességek kiváló fejleszthetősége

A TPS rendszerrel szerzett tapasztalatainknak hála olyan minőséget tudunk nyújtani, amilyet Ön megérdemel. Alkalmazottainkra bátran bízunk jól körülhatárolt feladatköröket, amelyek segítik folyamatos fejlődésüket és tanulásukat.

 

Ez is érdekelheti

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Emberek targoncát néznek

Fenntarthatósági tervünk

Együtt változást érhetünk el, maximalizálva a biztonságot, csökkentve a környezetre gyakorolt hatást és optimalizálva az üzleti folyamatokat. 

Tudjon meg többet >
Óra illusztráció az előtérben, targonca a háttérben

Toyota Service Concept

A szervizszolgáltatás iránti elhivatottságunkat a Toyota szervizkoncepcióval, a szolgáltatás optimalizálásának strukturált megközelítésével fejezzük ki.

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >