Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Toyota Tonero

Toyota Tonero: Bizonyított teljesítmény

A Tonero targoncák 2007 óta számos iparágban bizonyították kiváló teljesítőképességüket: a Tonero villástargoncák kerek 10 éve végeznek el könnyedén minden munkát.

Az elmúlt tíz évben a Toyota Tonero motoros ellensúlyos targoncacsalád valamennyi tagja folyamatos fejlődésen ment keresztül ügyfeleink visszajelzéseinek köszönhetően, és Európa-szerte mozgásban tartják a vállalkozásokat. A Toyota Production System (TPS) és a folyamatos kutatás-fejlesztés eredményeképpen olyan ellensúlyos targoncát alkottunk, amely választható erőátvitelével és robosztus Toyota ipari motorjával kiváló teljesítményt nyújt a minőség, a biztonság és a tartósság terén.

A Tonero motoros targoncák Európa-szerte a legnagyobb kihívást jelentő feladatokat is könnyedén elvégzik, erről tanúskodik számos ügyfelünk véleménye is. A teljes típuscsalád kockázatmentesen pörgeti fel Európa legfontosabb iparágainak termelékenységét:

Kikötők

A tartós alváz, a fülke és az iparág igényeihez szabott tartozékok kombinációjának köszönhetően a Tonero modellek kiválóan megbirkóznak a kikötők változatos időjárási körülményeivel, nemcsak a targoncát és a rakományt óvják meg, hanem a gépkezelő számára is biztosítják az alapvető kényelmet, ahogyan arról az iparágban tevékenykedő ügyfelünk is beszámol. A rendkívül energiahatékony 1ZS motor, amely minden 2 és 3,5 tonna közötti nyomatékátalakítós modellen elérhető, hozzáadott értéket képvisel a kikötői környezetben, ahol a gépkezelők gyakran túlpörgetik a motort a nagyobb távolságok megtétele során. Független vizsgálatok szerint az 1ZS csökkenti az intenzív használat által akár 35%-kal megnövelt energiafogyasztást.

Italipar

A hidrosztatikus sebességváltóval rendelkező gépek tökéletes választásnak bizonyulnak ebben az iparágban, mivel kivételesen kifinomult irányíthatóságot és manőverezhetőséget biztosít, az emelési magasság kifejezetten nagy, a magasabb üléselhelyezés pedig optimális kilátást biztosít a kezelő számára. A Tonero targoncák felszerelhetőek olyan tartozékokkal is, amelyek kifejezetten az italipar igényeit elégítik ki, például dupla villákkal a produktivitás növelése érdekében. A SAS rendszer (System of Active Stability – aktív stabilitási rendszer) által szabályozott döntési szög és sebesség tovább javítják a termelékenységet és a biztonságot, így minimálisra szorítják a törékeny terhekben keletkező kárt.  

Szállítmányozás

Mivel szabványos magasságuknak köszönhetően gond nélkül be tudnak hajtani a konténerekbe, az 5 tonnáig terjedő Tonero targoncák tökéletesen illeszkednek a szállítmányozási iparág igényeihez is, mint azt egyik ügyfelünk itt található beszámolója is bizonyítja. A SAS kormányszinkronizáló funkciója és a terhelésérzékelős szervokormány, amelyek minden Tonero modell alapfelszereltségének részét képezik, nagy távolságú teherszállítás esetén is jó kezelhetőséget biztosítanak. Ez a technológia nemcsak intuitívabb élménnyé teszi a kormányzást a kezelő számára, hanem lehetővé teszi azt is, hogy a targonca a mozgatott teher tömegétől függetlenül mindig azonos módon reagáljon, így akár 7–14% üzemanyagot is megtakaríthat.

Gyártás

A nyomatékátalakítóval vagy hidrosztatikus sebességváltóval felszerelt, dízel- vagy LPG-motoros ellensúlyos targoncák széles választéka alkalmassá teszi a Tonero modelleket bármilyen gyártási művelet elvégzésére. A kilátás és a manőverezhetőség optimális a beltéri alkalmazáshoz, ráadásul a több különféle tartozék minden gyártási tevékenységre alkalmassá teszi a targoncákat – ezt erősíti meg számos ügyfelünk itt elérhető véleménye is.

Hulladékkezelés és újrahasznosítás

A kiváló védelemmel ellátott 1DZ-III és 1ZS ipari motorok ellenállnak az iparágra jellemző szennyeződések és por károsító hatásának. Az egyedülálló SAS rendszer (System of Active Stability – aktív stabilitási rendszer) növeli a produktivitást, különösen ha olyan tartozékokkal használják együtt, mint a kifejezetten hulladékkezelésre kifejlesztett forgató- és fogókarok. 

Építőipar

A Tonero robosztus felépítését úgy alakították ki, hogy nagy igénybevétellel és erős elkoszolódással járó építőipari környezetben is megóvja a motort, a SAS rendszer funkcióinak köszönhetően pedig a nagy terhek is stabilan és biztonságosan kezelhetők. Ezek a strapabíró és megbízható targoncák még ilyen körülmények között is gond nélkül oldanak meg minden feladatot, mint azt egyik ügyfelünk itt található beszámolója is bizonyítja.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is tetszhet Önnek

Targoncavezető a BT Movit vontató targoncán egy autógyárban

Gyártás

Büszkék vagyunk arra, hogy mindig a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk, hogy segítsünk Önnek a gyártási folyamat megvalósításában.

Tudjon meg többet >
Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák kültéri munkavégzésen

Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák

Tonero modellek széles választéka könnyű, közepes vagy akár nagy igénybevételű rakodáshoz tervezve, ezek a targoncák jobb gyorsulást és emelési sebességet kínálnak, ezáltal növelve a produktivitást.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő egy BT Leviot használ, hogy az árukat kipakolja a teherautóból

Szállítás és disztribúció

Célunk az, hogy a szállítás és disztribúció területén dolgozó ügyfeleink számára olyan targoncákat szolgáltassunk, amelyek termelékenyebbé és biztonságosabbá teszik a munkát.

Tudjon meg többet >
Traigo targoncát hordó mozgatására is alkalmazzák

Az Ön iparágának specialistái vagyunk

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit szem előtt tartva mindig minőségi, megbízható és személyre szabott szolgáltatásban részesíthessük Önt.

Tudjon meg többet >