Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Az Albert Heijn egyik dolgozója hátulról

Az Albert Heijn az I_Site rendszerrel biztonságosabbá, költséghatékonyabbá teszi a működését

Az Albert Heijn a teljes flottakezelését a Toyota Material Handling I_Site rendszerével végzi, így a karbantartási költségeket és az infrastruktúrát ért károkat is minimálisra tudja csökkenteni.
Nyomógombok

Smart Access

Az Albert Heijn bevezette a Smart Access funkciót, így a munkavállalóknak a jelvényükkel kell indítaniuk a targoncát. Ezenfelül a targonca egy digitális, használat előtti ellenőrzést is igényel, és csak utána indítható.

A kezelő felelőssége a gép ellenőrzésének elvégzése és annak eldöntése, hogy biztonságosan használható-e. Ily módon a gépkezelő is részt vesz a folyamatban, így egyfelől jobban a magáénak érzi a gépet, másfelől javul a gépkezelő és kollégái környezetének biztonsága.

Raktár áttekintése

Nagyobb felelősség, kevesebb kár

„Azt vettem észre, hogy a gépkezelők rendkívül fontosnak tartják a használat előtti ellenőrzést, mert a teljes indításkori ellenőrzést végre kell hajtaniuk, hogy biztosak lehessenek benne: biztonságos járművel dolgoznak” – mondja Dirk-Jan van Lienden, az Albert Heijn ellátólánc vezető beosztású munkatársa

„Az I_Site bevezetése után két évvel a munkatársaink érzékelhetően nagyobb gondossággal kezelik a targoncákat. Az eredmény pedig jóval kevesebb baleset.”

Eredetileg 3 éves megtérüléssel számoltak, és az anyagi károkkal kapcsolatos költségek csökkenését 30%-ra, a karbantartási és javítási költségek csökkenését pedig 5%-ra becsülték. A valós számok alapján az Albert Heijn most 2,5 éves megtérülést lát, ami felülmúlja a kezdeti várakozásokat.

Az Albert Heijn kívülről

Tudnivalók az Albert Heijn vállalatról

Az Albert Heijn Hollandia legnagyobb szupermarketlánca, közel 900 áruházat és 6 logisztikai központot üzemeltet. Minden héten körülbelül 13 millió csomagot szállít ki áruházaiba. E rendkívül nagy mennyiségű művelet megkönnyítésére az Albert Heijn a Toyota Material Handling több mint 1500 elektromos targoncáját használja. Az anyagi károkkal kapcsolatos és a karbantartási költségek csökkentésére két évvel ezelőtt bevezették az I_Site flottakezelő rendszert az Albert Heijn raktárában. Az I_Site rendszer targoncákon található adatkezelő egysége számos különböző alkalmazás és funkció integrálását lehetővé teszi.

Helyszín: Geldermalsen, Nieuwegein, Tilburg, Pijnacker, Zaandam és Zwolle; Hollandia.

  • Iparág: kiskereskedelem
  • Alkalmazottak száma: több mint 100 000 ember dolgozik az Albert Heijn márkának Hollandiában
  • Toyota targoncák: elektromos targoncák, többek között komissiózó és tolóoszlopos targoncák
  • Alkalmazások: komissiózás, árufeltöltés, be- és kirakodás
  • Műszakok: 2

Talán ez is tetszene Önnek

A menedzser az I_Site-ot nézi az iPad-ján

I_Site flottairányítás

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >

Kiskereskedelem és raktározás

Segítünk Önnek minimalizálni a szállítást és maximalizálni a sebességet az áru beérkezésétől egészen a célállomás eléréséig.

Tudjon meg többet >
Alacsony emelésű komissiózó targoncák a raktárban

Komissiózó targoncák

A BT Optio targoncáink bármilyen magasságban tökéletesek komissiós feladatokra. Ezek gyorsak, hatékonyek, produktívak és ergonomikusak.

Tudjon meg többet >
Tolóoszlopos targonca a raktárban

Tolóoszlopos targoncák

A nagyteljesítményű tolóoszlopos targoncák széles választéka nagymértékű gyorsulást és kivételes vezethetőséget biztosít az optimális rakodási munkafolyamatokhoz.

Tudjon meg többet >