t-mote távvezérlési megoldás

T-mote távvezérlési megoldás

A Toyota t-mote távvezérlési funkcióval felszerelt komissiózó targoncák növelik a munkafolyamat hatékonyságát, javítják az ergonómiát, azáltal, hogy csökkentik a kezelő fáradtságát és hozzájárulnak a biztonságosabb munkakörnyezethez.

Ismerje meg a Toyota t-mote távvezérlő megoldását

A komissiózás egy ismétlődő és időigényes tevékenység, amely során a kezelők gyakran lépnek fel és le a targoncára a kiválasztott áruval, illetve tovább mozgatják a targoncát a következő állomásra. A BT Optio OSE250 komissiózó targonca a t-mote távvezérlésű funkcióval lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a targoncát mozgassa anélkül, hogy rá kellene szállnia. A targonca mozgatását egy kis távirányítóval könnyedén elvégezheti. A kicsi és ergonómikus távirányító, amely szabadon hagyja a kezet, ezáltal lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a targonca mellett sétáljon, biztosítva, hogy mindig készen álljon az áru mozgatására az állványról. 

Hogyan segítheti a t-mote a munkafolyamatait?

  • Hatékonyság

A távvezérlés funkció lerövidíti a munkaciklushoz szükséges időt, ami viszont növeli a kezelők hatékonyságát és gördülékenyebb folyamatot hoz létre. A kézi működtetésű komissiózó targoncához képest a távvezérlésű targonca akár 20%-al megnövelheti a hatékonyságot azonos szedési ciklusnál. 

  • Ergonómia

A targoncáról történő folyamatos le- és felszállások minimalizálása csökkenti a kezelő számára a fáradtság és a sérülések kockázatát. A kicsi és ergomómikus táávirányító, amely szabadon hagyja a kezet, ezáltal gördülékenyebb az áruk pakolása.

  • Biztonság

A targonca biztonsági szkennerekkel van felszerelve, amelyek észlelik a targonca előtt lévő tárgyakat maximum 1 méterig, amelyek automatikusan leállítják vagy beállítják az útját a balesetek és az ütközések elkerülése érdekében. Távvezérlésű módban 4 km/h sebességgel mozog a targonca és egy figyelmeztető lámpa villog, hogy figyelmeztesse a többi kezelőt.

  • Költségek

Az ellenőrzött gyorsulás és sebesség csökkenti a kulcsfontosságú alkatrészek kopását, meghosszabítja azok élettartamát és csökkenti a költségeket. A targonca mozgatásának ellenőrzése 10%-os energiafogyasztás csökkenést eredményez, ezáltal újabb költségeket csökkenthet.

Get in touch
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Alacsony emelésű komissiózó targoncák a raktárban

Komissiózó targoncák

A BT Optio targoncáink bármilyen magasságban tökéletesek komissiós feladatokra. Ezek gyorsak, hatékonyek, produktívak és ergonomikusak.

Tudjon meg többet >

Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >

BT Staxio raktári környezetben

Kiskereskedelem és raktározás

Segítünk Önnek minimalizálni a szállítást és maximalizálni a sebességet az áru beérkezésétől egészen a célállomás eléréséig.

Tudjon meg többet >

Összes törlése