SpotMe - Figyelmeztető rendszer a biztonságosabb munkahelyért

A raktárak zsúfolt, gyorsan változó környezetek, ahol igen korlátozott közlekedési szabályok vannak érvényben. Az ilyen környezetben bekövetkezett balesetek kiküszöbölésére alkottuk meg a SpotMe rendszert.

Biztonságos raktárak

A biztonságos raktárak eléréséhez mindenkinek együtt kell működnie. Különösen a villástargonca-kezelőknek és a gyalogosoknak kell fokozottan figyelniük a környezetükre. Forgalmas területeken a látási viszonyok gyakran nem a legjobbak, ami jelentős kockázatot jelent; ezt próbáljuk meg kiküszöbölni a SpotMe rendszerrel. A SpotMe figyelmezteti a targoncakezelőket és a gyalogosokat a potenciális ütközésveszélyre, és ezzel hozzájárul a dolgozók, a targoncák és az áru védelméhez.

De hogy is működik pontosan a SpotMe?

A SpotMe alapvetően infravörös irányérzékeny érzékelőkből áll, amelyek érzékelik a villástargoncák és gyalogosok jelenlétét, illetve mozgását a folyosók kereszteződéseiben. Amikor ütközésveszélyt érzékel, a SpotMe figyelmeztető egység aktiválódik, így a baleset elkerülhető

SpotMe modul

Milyen további előnyökkel jár a SpotMe?

  • A biztonság szempontjából: a váltakozó villogó fények (LED-ek) sokkal hatékonyabbak a balesetek megelőzésében, mint a villogó jelzőfények vagy más típusú figyelmeztető fények. 
  • Az energiahatékonyság tekintetében: a kevesebb vészfékezés – és ezáltal a kiegyensúlyozottabb vezetési stílus – miatt csökken a rakomány leejtésének kockázata, a villástargonca jobb állapotban marad, és az energiafelhasználás is mérséklődik.
  • A rugalmasságot illetően: a SpotMe kiválóan használható kereszteződésekben, rosszul belátható sarkokon, ajtóknál és kijáratoknál stb A figyelmeztető egység csatlakoztatható külön akkumulátorra vagy a táphálózatra is. 

A SpotMe rendszere egyszerűen telepíthető

Telepítheti egyedül is, de szakembereink is örömmel segítenek! Az eszközök egyszerűen a falra rögzíthetők, a targoncákon nem igényelnek külön beállítást. Az érzékelő akkumulátorának élettartama elérheti a 3 évet.

Ezt is érdemes elolvasni

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

SAS logó közelnézeti kép

Aktív stabilitási rendszer

Ezen innováció elősegíti a biztonságot, valamint csökkenti a gép üzemeltetési  költségeit a műveletek folyamatos ellenőrzésével, és kontrolljával. 

Tudjon meg többet >

BT Staxio raktári környezetben

Kiskereskedelem és raktározás

Segítünk Önnek minimalizálni a szállítást és maximalizálni a sebességet az áru beérkezésétől egészen a célállomás eléréséig.

Tudjon meg többet >

A menedzser az I_Site-ot nézi az iPad-ján

I_Site flottairányítás

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >

Összes törlése