Hálózatos megoldások a költségek kordában tartása érdekében

Túlzott kihasználtság megakadályozása

Az I_Site szerződésfigyelő funkciójával összehasonlítható a szerződés szerinti órák és az üzemórák száma. Így megakadályozhatja a targoncák többletköltségeket okozó, túlzott kihasználtságát.

Csökkentse üzemeltetési költségeit

A hálózatba kötött okostargoncák kihasználtsági adatait nyomon követve könnyen meghatározható a flotta ideális mérete, könnyebben egyszerűsíthetők a különféle folyamatok, illetve a karbantartási követelmények. Az I_Site hathatós segítséget nyújt, hogy mindig a megfelelő időben reagálhasson, aminek hatására nem csupán az üzemeltetési, hanem a szervizelési költségek is csökkennek.

Az I_Site alkalmazás többféle biztonsági funkcióval is rendelkezik, amelyek természetesen a balesetekből és káresetekből eredő költségeket is mérséklik. Az alkalmazás segít a biztosítási díjak kedvező szinten tartásában is.

Kevesebb szerelés

A gépek folyamatos megfigyelésével pontosan tudható, hogy mikor kell megelőző karbantartást végezni. Ha valamelyik targoncát szervizelni kell, a probléma azonnal jelenthető az I_Site alkalmazásban, hogy a Toyota szerelője a lehető legrövidebb időn belül ki tudja javítani a meghibásodást. Összességében véve sokkal kevesebb szervizlátogatást kell végezni, kevesebb lesz az állásidő, és ennélfogva a költségek is csökkennek.

Az Önnek leginkább megfelelő csomag: I_Site My Fleet

Vissza az I_Site oldalra >>

További részletek a VELUX központi raktárával kapcsolatban

A VELUX a világ vezető tetőablakgyártója. Termékei egy sor területen javítják az életminőséget, otthonosabb körülményeket teremtve a lakásban. Az I_Site flottakezelési rendszer ehhez nyújt támogatást. 

Velux esettanulmány >

Danske Fragtmænd a Toyota I_Site rendszerével fokozza a termelékenységet és a biztonságot

Danske Fragtmaend's Taulovi telephelyén vezette be a Toyota I_Site rendszerét, amellyel teljes rálátása lett a 42 targoncára.

Tudjon meg többet >

A Toyota bejárható állványrendszert szállít a Natures Menu cégnek

A Natures Menu számára a Toyota teljes körű megoldást ajánlott a fagyasztott kisállateledel tárolásához. A hűtőházban működő beállós rendszer majdnem 1000 raklap tárolására alkalmas.

Tudjon meg többet >

Az Ecochem rakatszállítókat és polcrendszereket alkalmaz

Az Ecochem International Willebroekban létesített új üzemében környezetbarát vegyi anyagok felhasználásával tűzgátló adalékok előállítását végzi. Az Ecochem nem csupán targoncákat vásárolt a Toyotától, hanem tőlünk szerezte be polcrendszereit és rakatszállítóit is.

Ecochem esettanulmány >

Összes törlése