Vezeték nélküli T-mote Toyota távvezérlő

Targonca irányítás menet közben 


Felhasználóbarát, kis méretű, ergonomikus és jól kezelhető távvezérlő targoncákhoz.A Toyota T-mote távvezérlője fokozza a hatékonyságot, a zsúfolt raktárakban akár 15%-os hatékonyságnövelés is lehetséges.

 Tudjon meg többet >>

 

Egyszerűségében nagyszerű távvezérlési megoldás a Toyotától.

 Az egyszerű, kis méretű és ergonomikus kialakítású T-mote távvezérlővel javul az anyagmozgatás hatékonysága. Különösen azoknak az anyagmozgatási cégeknek hasznos, ahol a targoncák egymáshoz nagyon közel lévő felvételi pontok között közlekednek. Az ilyen helyeken a sűrű megállások és rakodás miatt a termelékenység akár 15%-kal is növelhető.

 A T-mote előtt a gépkezelőknek gyakran kellett nagyon rövid távolságokat megtenniük, hogy a kívánt tételt feltegyék a targoncára vagy levegyék róla. Néha még egy métert sem mentek egyik helyről a másikra.  Ez a fajta munkavégzés meglehetősen fárasztó, és a legkevésbé sem energiahatékony, továbbá a nehéz terhek emberi testre gyakorolt hatását sem szabad elfelejtenünk. A T-mote mindezt teljesen új alapokra helyezi, és mindent megváltoztat. A komissiózás sokkal egyszerűbben és a termelékenységi mutatók maximalizálásával végezhető.

A rendszer működése

 A T-mote használatához a gépkezelő bejelentkezik a targoncába, majd párosítja azt a kis méretű, ergonomikus kialakítású távvezérlővel. Mindez az indulás előtt csak néhány másodpercet vesz igénybe. A targonca manuális és távvezérléses irányítása közötti átmenet teljesen zökkenőmentesen zajlik. A targonca kijelzőjén minden szükséges adat jól látható: távvezérelt mód, manuális mód, bal/jobb elrendezés, az esetleges akadályok, továbbá a töltöttségi állapot. A polcok mellett a targonca végig ugyanazt a távolságot tartja, így kevesebbszer kell le- és felszállni. A biztonság fokozása érdekében a rendszerhez egy intelligens szkenner is tartozik. Az események minimalizálása érdekében a szkenner automatikusan megállítja a targoncát, ha akadályt észlel. A hatékonyabban felügyelt targoncák miatt csökkennek a szervizelési költségek, és hosszabbodik a fontos alkatrészek élettartama.

Tökéletesen használható a Toyota Optio komissiózó targoncákkal

A T-mote kétféle targoncatípussal használható jelenleg; az OSE 250 és az OSE 250P modellekkel, amelyeket a későbbiekben további típusok követnek. A Toyota Parts Shop alkatrészboltjában további távvezérlőket és töltőegységeket vásárolhat. A töltési igényektől, a felhasználók számától és a flotta nagyságától függően meghatározhatja, hogy pontosan hány távvezérlőre van szüksége. Egyszerű, de nagyszerű. 

Alkatrész Webáruházban elérhető

Vásároljon T-mote alkatrészt >>

Összes törlése