I_Site

Első a biztonság – a költségszabályozás, termelékenység és fenntarthatóság ezután jön. Az I_Site teljes megoldást kínál az egész flotta és minden vezető kezelésére.

Az I_Site minden vezetőt, minden targoncamozgást, minden állványt ismer – és az okaikat is tudja. Az I_Site a flotta minden tudnivalóját ismerő felhőalapú rendszer – minden kontinensre kiterjesztve. Elképzeléseinek megfelelően a teljes működés továbbfejlesztése – a költségszabályozástól és termelékenységtől a fenntarthatóságig és biztonságig – jelentős mértékű.

Egy raktár vagy raktárközpont nagy forgalmú, éjjel-nappal üzemelő helyek. A vezetők belépnek és kilépnek, a flotta pedig folyamatos mozgásban van. A termékek mozgatása és a dolgok elvégzése menetrend szerint történik. Az intenzív és teljesítményorientált munkakörnyezetben elkerülhetetlenek a balesetek. Ám, ha egy vagy két targonca megsérül, az hatással van a teljes működésre.

És itt jön a képbe az I_Site: az erőteljesebb biztonsági kultúrát elősegítő megoldás. Az I_Site használatával a felhasználók előnyök széles választékában részesülnek a megnövekedett termelékenységnek és csökkent költségeknek, valamint a teljes flotta átfogó optimalizációjának köszönhetően. Az I_Site tudja, hogy melyik vezető melyik targoncához férhet hozzá – és mindig ismeri a targoncák tartózkodási helyét is. Még azt is képes megállapítani, hogy miként következnek be a balesetek, melyek okait is kielemzi. Az I_Site értesítést küld, ha a targoncákat szervizelni, karbantartani vagy akkumulátorukat cserélni kell. És ha ez nem lenne elég, az I_Site biztosítja, hogy a targoncák minimális sebességgel közlekedjenek, amíg a hibákat ki nem javítják. Az I_Site a működés előtti ellenőrzéssel segít felismerni a nem biztonságos targoncákat, így azok kivonhatók a használatból. Ezen felül az I_Site rendszeres statisztikai adatainak köszönhetően a teljes flotta kezelése optimalizálható.

A globális felhőalapú I_Site megoldás bárhonnan kezelhető, és a Toyota targoncák számára hozzáférhető. A kezelési funkciókon kívül a felhasználók a használati utasításhoz, e-learning anyagokhoz és támogatáshoz is hozzáférhetnek. 

Bár az I_Site rengeteg mindent elvégezhet, a teljes rendszert működtetők – a rendszeres nyomon követést és rövid találkozókat beiktatók – élvezik az I_Site legnagyobb előnyeit. 

Összes törlése