Trendjelentés 2023: készítse fel logisztikáját a jövőre

A logisztika világa jelentős átalakuláson megy keresztül. Jelentős változások zajlanak az üzleti életben, a lakosság gondolkodásmódjának megváltozása megváltoztatja a társadalmi viselkedést, új technológiák és radikális fejlődés tapasztalható a logisztikában - mindezek egyszerre jelentenek veszélyt és lehetőséget a logisztikai ágazat szereplői számára. A 2023-ra vonatkozó Trendjelentésünk magas szintű áttekintést nyújt azokról a kulcsfontosságú trendekről, amelyekről úgy véljük, hogy jelenleg a legsürgetőbbek és a következő évek tervezésekor a legfontosabb megérteni őket. Töltse le most.

Melyek a megfigyelendő trendek?

  • A turbulens üzleti környezet bizonytalanságot eredményez a logisztikai ágazatban.
  • Az ellátási lánc és általában a logisztika jelenleg számos átfogó átalakuláson megy keresztül, amelyet a fogyasztói magatartás változása hajt.
  • A munkaerőpiac számos változáson megy keresztül. A munkáltatók kénytelenek rugalmas munkamodelleket kidolgozni, ami alapvető fontosságú a versenyképesség megőrzéséhez.
  • Változik a fogyasztói magatartás, a fiatalabb demográfiai korosztály digitális érettséget mutat, minden szempontból elősegíti az e-kereskedelem bővülését, és következésképpen magas színvonalú online élményt követel.
  • Környezetvédelmi szempontból a logisztikai ágazatnak valódi kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben, mivel az EU zöld megállapodása célokat tűz ki az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére.
  • A különböző technológiák rendkívül gyors ütemű fejlődése továbbra is új megoldásokat hoz a logisztikába, amelyek számos kihívás megoldását segítik elő.
További információk a jelentésben

Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni, vagy nézze meg tartalomtárunkat. 

Kapcsolatfelvétel Tartalomtár

Összes törlése