2024-es logisztikai trendekkel foglalkozó jelentés: készítse fel logisztikáját a jövőre

A logisztika világa jelentős átalakuláson megy keresztül. Az üzleti életben jelenleg is jelentős változások zajlanak, a társadalmi viselkedést megváltoztató lakossági szemléletváltás, az új technológiák és a logisztika radikális fejlődése veszélyt és egyben lehetőséget jelent a logisztikai ágazat szereplői számára. A 2024-es logisztikai trendekkel foglalkozó jelentés részletes áttekintést nyújt azokról a legfontosabb trendekről, amelyek véleményünk szerint az elkövetkező évek tervezése során kiemelten fontosnak számítanak majd. Töltse le most.

Mely trendeket érdemes figyelni?

  • A várakozások szerint az európai gazdaság 2024-ben javuló tendenciát mutat majd , a bruttó hazai termék (GDP) növekedésével és az alacsonyabb inflációval karöltve. A geopolitikai válság azonban továbbra is veszélyezteti az ellátást és az áruk mozgását. 
  • A frissen megjelent Vállalati Fenntarthatósági Jelentési Irányelv (CSRD) bevezetésével a környezetvédelmi és társadalmi kérdések továbbra is előtérben maradnak. 
  • Az energia tárolása egyre nagyobb hangsúlyt kap, ami az akkumulátorok és hidrogén felhasználásának növekedéséhez vezet. 
  • A munkaerőpiac folyamatosan új készségeket keres az automatizált műveletek és digitális folyamatok támogatásához. 
  • A munkahelyi biztonság jelenleg az új proaktív megoldásokon alapuló első számú prioritás, miközben az ellátási láncok digitalizációja terén a vizualizáció egyre általánosabbá válik. 
Bővebben a jelentésben

Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni, vagy nézze meg tartalomtárunkat. 

Kapcsolatfelvétel Tartalomtár

Összes törlése