We Deliver For You - a Toyota Material Handling pozícionálja a logisztikai iparágat

We Deliver For You – a Toyota Material Handling a logisztikai szakmát népszerűsíti

A Toyota Material Handling Europe a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok hivatalos anyagmozgató partnereként új kommunikációs kampányt indít, hogy felhívja a figyelmet a logisztikai ipar kulcsfontosságú szerepére.

A #WeDeliverForYou kampány arra a nélkülözhetetlen szerepre fókuszál, amelyet a logisztika játszik Európa több mint 750 millió lakosának mindennapi életében. Az ellátási lánc maradéktalanul biztosítja az élelmiszerek, ruházati cikkek, gyógyszerek, ipari nyersanyagok és az e-kereskedelem megrendeléseinek gyors és hatékony célba érését. 

A kampány egyik fő üzenete: „minden kattintás megmozdít valamit”, amely nagyon jól szemlélteti, hogy a digitális rendszerek fejlettségének köszönhetően a termékek szinte azonnal útnak indulnak, amint a vásárló leadja az online rendelést. 

A kampány párhuzamot von az olimpiai sportolók sporteseményekre való felkészülése és a logisztikai szolgáltatóknak a fogyasztói igényekre való felkészültsége és reagálása között – ezt egy jól szerkesztett videóval szemléltetjük. 

„Több mint 5 millió ember dolgozik a logisztikai szakmában Európa-szerte, raktárakban, targoncákon, a csomagszállításban vagy különféle fejlett IT-rendszereken. Szeretnénk felhívni a figyelmet rá, hogy ezek a kollégák mennyire nélkülözhetetlen szerepet töltenek be” – magyarázza Mark Peters, a Toyota Material Handling Europe marketingigazgatója. „A 2024-es párizsi olimpián való részvétel kiváló lehetőséget nyújt számunkra, hogy mindezt bemutassuk.” 

„A logisztikai szektor másik fontos dimenziója a fenntarthatóság érdekében végzett úttörő munkánk” – folytatja Peters. „Az elektromos szállítójárművek terén már látványos előrelépéseket tettünk, és zárt helyeken, mint például raktárakban, már régóta használunk elektromos járműveket. Hidrogénes megoldásokkal is dolgozunk, és sok ügyfelünk termel megújuló energiát saját keretek között, helyben. A hatékonyság, a pontosság és a biztonság növelése, valamint a károk csökkentése érdekében az automatizálás terén is széles körű fejlesztéseket végzünk, hozzájárulva a technológiai fejlődéshez.” 

A kampány része a Toyota Material Handling Europe új koncepciófilmje is, az A.I.TeamDelivery, amely az autonóm járművek által végzett házhozszállítás új megközelítését mutatja be, ahol a különböző beszállítóktól érkező árukat automatikusan egyetlen szállítással juttatják el a háztartásokhoz, csökkentve ezzel a közúti forgalmat és a károsanyag-kibocsátást. 

 

Kövesse a We Deliver For You kampányt itt>

Stratégiai Marketing Menedzser

Lieselotte Everaerts

Toyota Material Handling Europe
lieselotte.everaerts@toyota-industries.eu
Tel: +32 3 302 3245
M: +32 498 69 73 92

Összes törlése