Toyota Material Handling Europe Willebroek iroda

Toru Suzukit nevezték ki a Toyota Material Handling Europe új elnökévé

2023. március 1-jétől Toru Suzuki követi Hiroyuki Taniguchit a Toyota Material Handling Europe igazgatótanácsának elnöki posztján.  

A Toyota Material Handling Europe üdvözli Toru Suzukit, aki 2023. március 1-jétől az igazgatótanács új elnöke lesz. 

Az 1968-ban született Toru Suzuki 1992-ben csatlakozott a Toyota Industries vállalathoz, és karrierje jelentős részét a Toyota Industries Corporation tengerentúli vállalatainál töltötte, ahol a textilipari gépgyártás és a vállalati üzleti tervezés területén tevékenykedett. 2019-ben Suzuki a japán Takahamába, az anyagmozgatási iparág egyik fellegvárába költözött. 

Toru Suzukit 2021-ben nevezték ki a Toyota Material Handling Europe testvérvállalatánál, a Vanderlande-nál vezető koordinátornak. Tori Suzuki jelenleg a Toyota Industries Corporation ügyvezető igazgatója, ám ezzel párhuzamosan különböző európai testvérvállalatoknál is dolgozik. 

Ebben a minőségében Toru Suzuki Hiroyuki Taniguchit váltja, akit a Toyota Material Handling Group technológiai igazgatójává léptettek elő. Taniguchi továbbra is igazgatósági tag marad a Toyota Material Handling Europe cégnél és annak beszállító egységeiben. 

A Toyota Material Handling Europe igazgatótanácsát a jövőben az új elnök, Toru Suzuki, a Toyota Industries Corporation ügyvezető igazgatója, Ernesto Domínguez, a Toyota Material Handling Europe elnök-vezérigazgatója, Yoichiro Yamazaki és Hiroyuki Taniguchi, a Toyota Industries Corporation ügyvezető igazgatója, valamint a munkavállalók képviselői, Richard Almqvist, Maria André és Jenny Helge alkotja. 

Mr Toru Suzuki.jpg

Toru Suzuki, a Toyota Material Handling Europe igazgatótanácsának elnöke
és a Toyota Industries Corporation vezető koordinátora 

 

 

További információ

Toyota Material Handling Europe
Jonas Lindell, Vállalati kommunikációs vezető
+46 (0)142 86193, M: +46 (0)703 512438
jonas.lindell@toyota-industries.eu

Összes törlése