Toyota Material Handling Europe Willebroek-i iroda

Niclas Sternerup, a K+F részleg új SVP-je Hiroyuki Taniguchi, az új elnök

A Toyota Material Handling Europe örömmel jelenti be, hogy Niclas Sternerup személyében új alelnöke van a K+F részlegnek. További újdonság, hogy Hiroyuki Taniguchit a TICO új igazgatójává és a cég elnökévé léptették elő.
Niclas Sternerup a Toyota Material Handling Europe új SVP K+F igazgatója


A K+F feladata, hogy a Toyota Material Handling Europe innovációs hajtóerejeként szolgáljon, és a piac változásait szorosan nyomon követve olyan innovatív termékeket és megoldásokat kínáljon, amelyek új értelmet adnak az ügyfelek elvárásainak.

A TMHE Niclas Sternerupot nevezte ki a TMHE K+F SVP-jének, valamint a TMHE vezetőségi csapata tagjává. Az 1971-es születésű Niclas már 2003-ban csatlakozott a TMHE-hoz, és azóta különböző pozíciókat töltött be, elsősorban a termékfejlesztés és a terméktervezés területén. Pályafutása során Niclas a Scaniánál és a McKinsey-nél is dolgozott. 2019. óta helyettes CTO, 2022. januárjától pedig K+F alelnök. Niclas nős, két gyermeke van, és a svédországi Linköpingben él.

Hiroyuki Taniguchi a Toyota Material Handling Europe új elnöke

 

Niclas Sternerup Hiroyuki Taniguchit váltja, akit a Toyota Industries Corporate (TICO) a TICO ügyvezető igazgatójává léptetett elő, és a TMHE igazgatótanácsának új elnökévé nevezett ki.

Hiroyuki Taniguchi 1965-ben született, 1990-ben csatlakozott a TICO-hoz, és azóta a targoncák fejlesztésével és a terméktervezéssel foglalkozik, beleértve két korábbi európai megbízatását is. 2019-ben a TICO társügyvezetőjévé léptették elő, nem sokkal azután, hogy kinevezték a TMHE SVP R&D és CTO pozíciójába. Azóta a TMHE székhelyén, a svédországi Mjölbyben dolgozik, ami új pozíciójában is így marad.

További információ

Toyota Material Handling Europe
Jonas Lindell, Vállalati kommunikációs vezető
+46 (0)142 86193, M: +46 (0)703 512438
jonas.lindell@toyota-industries.eu

Összes törlése