Ernesto Domínguezt nevezték ki a Toyota Material Handling Europe új elnök-vezérigazgatójává

A Toyota Material Handling Europe örömmel jelenti be, hogy a Toyota Material Handling France jelenlegi igazgatóját, Ernesto Domínguez urat a Toyota Material Handling Europe új elnök-vezérigazgatójává léptették elő.

A Toyota Material Handling Europe számára egyre fontosabbá válik az automatizálás és a rendszerek hálózatba rendezése. A vállalat célja többek között a fenntartható jövő elősegítése, amelyben sem várakozással, sem pedig a keletkező hulladékkal nem kell számolni. A jövő az új üzleti modellek átvétele, az új kompetenciák kialakítása, valamint a különféle befektetések területén mindenképpen nagy kihívást jelent majd a vállalat valamennyi dolgozója számára.

Ernesto Domínguez 1966-ban született Spanyolországban, és 2000-ben ügyvezető igazgatóként csatlakozott a Toyota Material Handling Spain csapatához, amely korábban a BT España néven volt ismert. 2016-ban elfogadta a Toyota Material Handling France ügyvezetői igazgatói posztjának beöltésére való felkérést, és jelenleg is ott dolgozik.

„Ernesto Domínguez az új környezetben is tanúbizonyságát adta rátermettségének és vezetői képességeinek, ahogyan az is nyilvánvalóvá vált, hogy messzemenőkig elkötelezett az új stratégia, valamint a kitűzött célok elérése iránt. Nagyon várjuk már, hogy az új pozícióban is közösen dolgozhassunk vele” – hangsúlyozta Terry Unnai, a Toyota Material Handling Europe elnöke.

Ernesto Domínguez 2020. április 1-től veszi át a Toyota Material Handling Europe elnök-vezérigazgatói posztját.

„Azt hiszem, hogy igazi mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen hagyományos technológiánkat is kell fejlesztenünk, hogy meglévő ügyfeleink igényeit kielégíthessük, ugyanakkor ezzel párhuzamosan új területeket és kapcsolatokat is fel kell tárnunk, illetve meg kell alapoznunk. Nagy megtiszteltetésnek veszem a kinevezést, és várom már az ügyfelekkel, partnerekkel, illetve a nagyszerű munkatársakkal való közös munkát” – vélekedik Ernesto Domínguez az elnöki kinevezéssel kapcsolatban.

Ernesto Domínguez kinevezése után Matthias Fischer távozik a Toyota Material Handling Europe vállalattól. Matthias nyolc évig tartó elnök-vezérigazgatói időszaka alatt 53%-kal növekedtek a Toyota értékesítései. Matthias Fischer hivatalosan 2020. március 31-én távozik a cégtől, de operatív munkát lényegében már most sem végez. Terry Unnai, a Toyota Material Handling Europe elnöke 2020. február 4-től ideiglenes elnök-vezérigazgatóként tevékenykedik, és csupán adminisztrációs feladatokat lát el.

További információ:
Jonas Lindell, vállalati kommunikációs igazgató, Toyota Material Handling Europe
E-mail: Jonas.lindell@toyota-industries.eu
Telefon: +46 (0)70 351 24 38

Összes törlése